2009-01-06, 16:05
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
Napisane przez michel82
Ja również tego nie popieram  Z doświadczenia wiem, że większość osób i tak daje pieniądze, więc po co to wszystko??? Fakt, że to jest o wiele lepsze niż lista prezentów, ale zarówno jedno jak i drugie nie ma dla mnie sensu. To może przy zapraszaniu gości mamy im jeszcze powiedzieć ile mają włożyć do koperty??? Wesele to wydatek zarówno dla młodych jak i dla gości i trzeba się z tym liczyć, że nie każdego będzie stać na to, żeby włożyć coś więcej w kopertę, będzie wolał kupić jakiś prezent który będzie kosztował nie wiadomo ile (szczególnie ludzie młodzi). Takie jest moje zdanie.
|
Zgadzam się.
grunia22 no to ładnie jak ten Dzień Skupienia jest..Jak mozesz to daj mi namiary o której co i jak dokładnie ok? I czy mozna isć na niego za nim sie kurs przedm.zrobi? Kiedy masz dokładnie slub i o której? I co robicie z ta dekoracja tam? A za ta sztuczna z koscioła trzeba dopłacić? Bo my w tym samym kosciółku.. troszke wkurzaja mnie te kamyczki przed.. Chodzicie do poradnictwa rodzinnego tam? Bo ja dzis do tej pani dzwoniłam i po glosie to taka chyba ostra troche. Mam w przyszłym tyg.zadzwonic i umówic sie bo trzeba 3 spotkania odbyc.
|
|
|