Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy 2008!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 16:06   #4947
nabuko
Zadomowienie

GG do nabuko
Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy

Kochane, nie było mnie jakiś czas. Zaczytywałam się w książce o Afganistanie. "Tysiąc wspaniałych słońc" - polecam !!
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich postów, bo jest to chyba niemożliwością..zbyt długo mnie nie było

Widzę , że temat spacerówek na tapecie. My mamy x-landera.
tylko szkoda, że rączka nie jest przekładana ...

wszystkie Wasze niuńki śliczne a jakie wygimnastykowane szok normalnie ciekawe , kiedy u nas zaczną się brzuszki
Goga, Maciej wymiata

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
chciałabym Was podpytać o herbatki jeśli tylko dajecie swoim bąblom.
czy dajecie te granulowane czy ekspresowe
my dajemy granulowaną w sumie nie za często, bo Karola jest głównie na piersi, ale ratuje nas od czkawki.

gratulujemy Hani postępów

Cytat:
Napisane przez magflieg Pokaż wiadomość
sypiam ze stolarzem i też błagam o stół więc już Ci mówię ze stolarzami nie jest lekko

Dorotko, trzymam kciuki za Natalkę
Oby z nereczkami było wszystko w porządku

Wiem, że strasznie jest patrzeć na cewnikowanie. Karola miała przez 3 tygodnie w szpitalu (na początku nawet co 3 godziny) i za każdym razem serce mi się kroiło. Dletego cały czas się martwimy, czy nie będzie miała neurogennego pęcherza (przy rozszczepie kręgosłupa jest on bardzo popularny i trzeba cewnikować co trzy godz. do końca życia )

Jutro o 9. jedziemy na spotkanie z chirurgami plastykami. zadecydują , co można, i czy wogóle, zrobić z nóżką KAroli - tzn czy będzie rekonstrukcja, czy amputacja. cieszę się , że to już, bo czekanie mnie dobija, ale nerwy są straszne...

A to nasze słodkie uśmieszki coraz chętniej i częściej nas nimi czaruje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uśmieszek.jpg (25,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uśmieszek2.jpg (35,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uśmieszek 1.jpg (33,6 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez nabuko
Czas edycji: 2009-01-06 o 16:14
nabuko jest offline Zgłoś do moderatora