2009-01-06, 16:23
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
Napisane przez olajka
gorzata9 widze, że masz tą sama datę slubu co ja  Oby nam pogoda dopisala  Oczywiscie innym Dziewczynom tez zycze tego samego  Czy kwiaty na dekoracje auta, bukietu itp dopasowujesz do swojej pory slubu np.z jakimiś liscimi jesiennymi itp..? Bo niektórzy tak własnie robia
Wracajac jeszcze do tych wkładek na temat dawania pieniazków, to mysle ze i tak goscie znaja sytuacje panstwa mlodych i wiedza, ze np.ze zbieraja na mieszkanko, czy mebluja i takie tam, a i tak wiekszosc teraz daje własnie pieniadze. Poza tym przez taka kartke niektórzy bardziej wrazliwi moga sie poczuc urazeni tym bardziej jesli wlasnie nie stac ich na włozenie wiekszej sumki w koperte, bo nie wszyscy sie usmiechna na takaa wkładke  pomysł z lista prezentów jest wg mnie juz zupełnie beznadziejny..  
|
mam nadzieję, że pogoda nam dopisze. W tym roku był bardzo piękny październik, więc moze nam dopisze szczęście. Nie dopasowuje sama. Wynajełam auto razem z panią dekoratorką, która ma się tym zająć. Auto wynajeliśmy z przybraniem, kierowcą na cały dzień (od godz. 8 rano do 19 wieczorem) za 800 zł
|
|
|