2009-01-06, 16:31
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
Napisane przez twin--maid
Cześć Dziewczyny!
ale się rozpisałyście. Już kolejna część
W poniedziałek idę szukać sukni ślubnej  szukam teraz fotografa, ale tych co zdjęcia mi się podobają chcą albo 1800 albo 3000 zł  jestem w szoku.... ile Wy płacicie za fotografa i jeśli któraś mogłaby polecić mi kogoś z Warszawy byłabym wdzięczna 
|
Obawiam się, że w Towich okolicach to tańszego fotografa nie znajdziesz... nasz też bierze 2 tysiące, ale sądzę że warto- jak chcesz mieć piękne pamiątki z tego dnia, to lepiej trochę dopłacić niż wziąć jakiegoś "osiedlowego" fotografa za 300 złotych.
Cytat:
Napisane przez Emilia211
Dziewczyny czy któraś z Was organizuje wieczor panieński ?? 
|
Ja niby nie planowalam, ale koleżanki coś przebąkiwały ostatnio, że musi być
Cytat:
Napisane przez kasienkakg
proszę mnie tez dopisać - 19.09.2009 
|
DZIEWCZYNY- PROŚBY O DOPISANIE DO KALENDARZA WYSYŁAJCIE NA PRIVA!!!
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a
Już to zrobiłam  .
|
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez AgatkaL
Dziewczyny...czy macie już kupioną wódke na wesele ??? Ostatnio mama TŻ wspomniała, że trzeba by już coś kupić...hehe. Ja nie mam pojęcia na jaką się zdecydować, oczywiście w przystępnej cenie - myślałam nad Luksusową. A co będzie u Was? 
|
My jeszcze nie mamy, będzie pewnie Bols i smirnoff, choć ostatnio znajoma polecała nam wyborową, więc rozważymy to.
Cytat:
Napisane przez martucha84
i jupik gratuluje pracy!
|
Dzięki, dziękuję również motley i gold-fish
A ja tak wymarzłam na dworze, że tyłka i stopy nie czuję- byliśmy w mieście załatwić parę spraw, w tym zamknęłam moje konto w PKO bo mnie wkurzyli strasznie. Wyobraźcie sobie, że przerobili mi konto studenckie na zwykłe, gdzie co miesiąc zdzierali ze mnie 7 zł za obsługę a szczyt osiągnęli jak mi zabrali 10 zł za korzystanie z karty!!! a odsetki to mi wpływały po 2 grosze miesięcznie, żenada normalnie. Więc ich posłałam do diabła i zamówiłam sobie nowe konto w banku, któremu nie będę robić reklamy Ale jak dzieciak cieszę się, bo kartę dostanę wiśniową w kwiatki TŻ mówi że jestem gadżeciarą
No i niestety- miałam postanowienie, by od dziś nie jeść fast foodów i słodyczy, a pożarłam kebab i pasztecik grzybowy z Flerynki kiepsko widzę ciąg dalszy mojej diety
|
|
|