Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wirtualna Przyjaciółka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 17:37   #49
karo69
Rozeznanie

Dot.: Wirtualna Przyjaciółka

Może teraz pojadę trochę po bandzie. Ale ostatnio właśnie pod wpływem serialu, zrobiłam próbę z kręgu znajomych i tak jak już było wesoło i czasami ktoś rzucił aluzje, ja się odezwałam z tym że jak już faceci lubią lesbijki i na nie patrzyć to dlaczego kobiety nie mają lubić gejów i na nich patrzyć, ja lubię. Nie zrobiłam tego tak przy wszystkich tylko tak w miare z osobna przy dwuch lub trzech osobach.
Oj poczułam się przynajmniej jak bym uprawiała sex na środku kościoła ze świecą gromniczną w środku mszy. wiem brzydkie określenie ale ich wzrok mówił sam za siebie.
Większość przemilczała, niektórzy fuj, obleśne jak ty możesz to jest wstrętne. nie oczekiwałam pochwał ani wiwatów, myślałam że kto inny się też otworzy i powie że lubi jakiś inny rodzaj sexsu lub filmów lub czegokolwiek.
Lub jak wspominam przy koleżance (jednej czy drugiej), że my wibratory mamy, motylka i kuleczki to one reakcje jak by nie wychodziły spoza sypialni i jeszcze przy zgaszonym świetle. Każdy zażartuje czasem z tego ale jak by się chciało pogadać powymieniać doświadczeniami to "cisza!!" każda w połowie dziewica byle nic nie powiedzieć.

karo69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując