2009-01-06, 19:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków
Cytat:
Napisane przez kurczak31
Przebrnęłam przez cały wątek i muszę przyznać, że trochę się przestraszyłam. Teraz wiem jakim błędem była znaczna zmiana koloru moich włosów. Naturalny kolor to mysi blond, ni to ciemny ni to średni. Najpierw farbowałam Castingiem na mroźny kasztan bodajże, później był okres henny (w balsamie, ale zawsze), a teraz chcę jakoś rozjaśnić te rudawo-żółte refleksy i powoli wrócić do mojego kolorku. Niezbyt pięknie wyglądają te odrosty. Eh... tyle czekania, a ja jestem taka niecierpliwa!
|
Cytat:
Napisane przez kurczak31
Eh ten blond... Ale na pewno lepsze to niż zniszczone włosy. Obyśmy wszystkie wytrwały w tych postanowieniach. Walczmy o "mysi", ale za to zdrowy blond! 
|
moze to Was pocieszy
nie sugerujcie sie kolorem odrostow, nie zapominajcie, ze kontrastujac z farbowanymi moze wygladac zupelnie inaczej. przy farbowanych nawet najladniejszy naturalny kolor moze wygladac nieciekawie.
sama to przerabialam. przy zchodzeniu z czarnych, moje odrosty wygladaly beznadziejnie, w dodatku na chlodna tonacje. dopiero gdy zupelnie pozbylam sie farbowanych, naturalny blond zaczal wygladac na cieply i zdecydowanie bardziej atrakcyjny.
a wiec glowy do gory, grunt, zeby sie nie zlamac i nie wrocic do farb
|
|
|