Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-07, 15:16   #5
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

Ja bym z kolacji nie rezygnowala. Wczoraj jadlam bardzo pozno kolacje, kladlam sie tez pozno spac, a dzisiaj rano brzusio plasciutki.
Musi miec ciagle cos do roboty, dlatego tak sobie mysle, czy to podjadanie naprawde jest takie zle. W koncu to nie chipsy, tylko bialko, warzywa, owoce, orzechy, czy tam deser SB.

Na jadlospisach zauwazylam, ze dziewczyny dbaja o 5 posilkow. I to naprawde sa posilki, a nie 3 i 2 przekaski. Przekaski do nich sie nie zaliczaja. Tez bym tak chciala.

Dzisiaj mi sie nawet nawet udalo narazie.
Na I sn mialam 2 kromki pelno. z chuda salami i serem.
Na II mialam 1 kromke i deser budyniowy, troche pomarancza
Zaraz zabiore sie za obiad, bedzie chinskie z ryzem pelnoziarnistym, kurczakiem, warzywami, chinskimi grzybami i papaya w sosie sojowym.
Napewno w trakcie robienia cos przegryze, bo czuje, ze robie sie juz glodna, a tego nie chce.
A pozniej napewno uda mi sie dodac jeszcze min 2 posilki i moze jeszcze jakies przekaski.
Napewno duzo salatki, bo musze warzywa nadrobic dzisiaj, bo rano nie mialam w domu.
No i bialko..jajka, tunczyk..moze jeszcze chlebek i jakies owoce..

..::..
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

Edytowane przez fruity
Czas edycji: 2009-01-07 o 15:21
fruity jest offline Zgłoś do moderatora