2009-01-07, 17:28
|
|
Raczkowanie
|
TŻ a papierosy
Hej 
Ostatnio nurtuje mnie może błaha, a jednak dla mnie dośc przykra i poważna sprawa.
Chodzi bowiem o to, że czasem lubie sobie popalac. Nie robie tego nalogowo, raz na kwartał się zdarzało. Jednak, wiem, że to szkodzi i dlatego z tym skończyłam, choc mnie to tak relaksowało ...
Sęk w tym, że mój TŻ tego nie może znieśc. Gdy się dowiedział, że zapaliłam jednego papierosa robił mi niezwykłe awantury. Krzyczał na ulicy, szarpał, zawsze przez to płakałam. Na początku myślałam, że to z troski. Jednak z czasem przekonałam się, że to nie o to chodzi. Nigdy nie powiedział, że martwi się o moje zrowie, po prostu miałam nie palic, bo nie. A jak nie, to zakończy ten związek. Kiedyś zobaczylam zapiski jego idealnej kobiety. Jedną cechą była właśnie niepaląca dziewczyna. Wiem, że nie miał wcześniej przykrych sytuacji w tych sprawach. I dlatego nie wiem, co o tym myślec. Mówi mi wprost, że od tego zależy nasz związek. Od tego czy będę paliła czy nie. Dla mnie to nie jest problem, oczywiście, że go wybieram. Lecz nie wiem, czy warto byc z takim człowiekiem, który gotów jest mnie zucic przez papierosa, bo nie spełniam pełnych kryteriów jego idealnej partnerki . Wielokrotnie z nim o tym rozmawiałam, zawsze to się kończyło tak samo - czyli jego szałem.
Nie wiem czy przesadzam? Co o tym myślicie?
Edytowane przez aniapepe
Czas edycji: 2009-01-07 o 17:46
|
|
|