Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar VII
Wątek: Scent Bar VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-07, 20:32   #1010
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
To nie ma sensu. ( tu nie chodzi o Ciebie Sabb. - bo jasno piszesz, że to nie jest sprawa personalna )
Przecież chodziło o samą ideę, jak napisała Sabbath właśnie, że zacytuję: " ad rem" a nie "ad personam"
Nie zgadzam się. Zalinkowany przez Irkax post stanowi tego zaprzeczenie. To pisanie, że to tylko "akademicka rozmowa" i że "mój post stanowił tylko punkt odniesienia" jest po prostu nieprawdziwe.

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość

Ktoś już kiedyś po takiej dyskusji podsumował Sabbath Twoją postawę zwrotem "krew wypije, a dziurki nie zrobi" i uważam, że ten zwrot jest bardzo adekwatny do Twojego sposobu przedstawiania swoich przemyśleń - wszystko to takie piękne, wymuskane, subtelne, ale uderza równie boleśnie jak otwarte zadanie ciosu. I dla obserwujących jest tak samo widoczne. Zapewniam Cię.
Napisała to siog, dokładnie TUTAJ . Tym bardziej mnie to poruszyło, że to osoba, która na Perfumy wpadła przelotem, nie wie co tutaj się wyprawia i napisała to bezstronnie, po lekturze tego jednego wątku.

Nie chce mi się już o tym rozmawiać. Każdy widzi to co widzi i ma własny rozum, tak?

Wpadłam tu jeszcze tylko podzielić się moją euforią (Euphorią ) z powodu znalezienia na YouTubie przepięknej piosenki, którą usłyszałam tylko raz w życiu, poruszyła mnie strasznie i marzyłam o tym żeby kiedyś ją odszukać Oto ona Husky - Melodia i Sznur .

Po prysznicu G2.