2005-12-13, 07:54
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: nowy krem Avene z retinaldehydem
Cytat:
Napisane przez Sylwiasta
Nie mam dostepu do strony Basi, nie moge sie zalogowac mimo, ze przez wiele miesiecy bylam czynna uzytkowniczka forum.
Szkoda wtakim razie, ze nie zglosilas go, Moniko do KWC, skoro to nie taka nowosc (we Francji wchodzi dopiero teraz, w Niemczech nie bywam) i zwlaszcza, jesli testowalas. Moze Twoja opinia ulatwilaby zakup innym.
|
Nie zglosilam, bo uzywalam tylko probki, a dla mnie to nie jest uzywanie na miare zglaszania i oceny.
Cytat:
Napisane przez Sylwiasta
Czuje sie jakby mi wyrzucano, ze informuje Wizazanki, ktore nie maja dostepu do Biochemiiurody ?!
|
Nie bardzo rozumiem......
Cytat:
Napisane przez Sylwiasta
Sama nie mam dostepu do strony Basi, nie moge sie zalogowac.
Wiec tym bardziej wydaje mi sie, ze milo, ze informacja i sklady zostaly podane. Moze komus ulatwi to decyzje.
|
Info na temat Eluage bylo podane u Basi "wieki" temu, zapewniam, ze jeszcze przebywalas wtedy systematycznie na Biochemii (koniec sierpnia). Na Wizazu tez wspominalam o tym http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=eluage
Cytat:
Napisane przez Sylwiasta
Moze to tylko ton wypowiedzi ale tak to zinterpretowalam i zrobilo mi sie przykro 
|
Roznie mozna interpretowac czyjes wypowiedzi, nie bardzo rozumiem dlaczego przewaznie zaczyna sie od "gornej polki".
|
|
|