2009-01-07, 22:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odszczuplanie dla Wizażanek, które Naprawdę mają co zrzucać :) start 1 stycznia
Cytat:
Napisane przez Alfa147
Dziewczyny jestem w rozpaczy  normalnie, nie śmiejcie się, ale stepper mi się popsuł. Biegałam na nim i oderwała się jedna z tych dźwigni, jasna cholera! Bardzo solidna robota, już wcześniej widziałam , że nie jest to jakoś super extra zrobione, no, ale nie myślałam, że aż tak...Nie wiem czy to się da jakoś naprawić na dzień dzisiejszy jest nie do uzytku. I to chyba jest moja wina, bo biegałam stojąc stopami na końcu w taki sposób, że pół stopy nie stawiałam na oparciu. Aj zła jestem i to bardzo, teraz stracę parę dni zanim coś wymyślę i pieniędzy też pewnie trochę na naprawę wydam. Jak nie idzie to nie idzie 
|
Biegac na stepperze ? Hm. To ja musze miec cos innego w takim razie Ja na moim moge co najwyzej spacerowac i to na boki, ze sie tak wyraze Takze dziala na nogi i talie tez ;]
Dietka dzis programowo, ale zdecydowalam sie przejsc na bardziej restrykcyjna ze wzgeldu na wyjazd do Polski w lutym. Takze od poniedzialku do 17 lutego pierwsza faza diety Atkinsa 20 g weglowodanow dziennie.. Omlet z warzywami i serem zoltym na sniadanie, ciemne chrupkie pieczywo z serem zoltym i salatka ze swiezych warzyw w ciagu dnia, jesli w ten dzien pracuje to dodatkowo proteinowy koktail sojowy a na kolacje piers z kurczaka z warzywami ( i inne wariacje na ten temat ) 
Poza tym to Dziewczyny nie wiem co zrobic.. W niedziele obchodzimy z TZtem pierwsza rocznice no i zabiera mnie moj ukochany na kolacje i jakies drinki.. Co zamowic to wiem, bo zawsze zamawiam salatke z kurczaka gdziekolwiek bysmy nie poszli ( taki fetysz :P ) ale drinki.. Ja uwielbiam koktaile ( sama bylam barmanka i sie kilku nauczylam ) wina nie lubie, wodke tylko w koktailu albo z Red Bullem i nie wiem co robic. Nie chce zaprzepascic calego tygodnia diety jednym wyjsciem, ale to w koncu taka szczegolna okazja..
|