2009-01-08, 15:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zakupy na Coastal Scents
Cytat:
Napisane przez frantic
Kurcze jakoś mi cały czas szkoda ubabrać mój Flat Top w płynnym podkładzie, chociaż nie Ty pierwsza piszesz, że świetnie się do niego nadaje. 
A czy podkład płynny nałożony Flat Topem też daje taką cieniusieńką warstewkę na twarzy? Czy raczej efekt jest podobny do tego jaki daje płaski pędzel do podkładu w kształcie języczka - czyli większe, mocniejsze krycie?
|
Frantic nic sie nie boj, Flat Top sie swietnie czysci z mazidel plynnych, chyba nawet lepiej niz z niektorych mineralow - wlosie po wypraniu jest bialutkie (ta czesc u gory znaczy sie), miekkie i "sypkie", zadnego sklejenia, ani nic z tych rzeczy. Efekt - satynowa skora, moim zdaniem daje naturalniejszy efekt niz plaski pedzel, chyba tez minimalnie mniej kryje ale za to jak! - ultra cienka warstwa, a ujednolicenie doskonale. naprawde polecam chociaz sprobowac, zaden inny pedzel do podkladu nie dal mi takiego efektu, naturalnej, swiezej cery, ani Sephora, ani nawet EDM Foundation Brush (ten plaski)
Jesli mineraly by mi nie podpasowaly albo nawet jesli keidys je porzuce, to nigdy nei ebde zalowac zakupu dwoch pedzli EDM Flat Top - sa absolutnie genialne i bardzo wszechstronne Jesli mialabym go do czegos porownac to do mojego uczucia wobec Clinique Buttermilk, to chyba mowi wszystko
|
|
|