2009-01-08, 20:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
jak najbardziej 
Cytat:
Napisane przez boszenka69
Blondynka jak najbardziej
Dziewczynki ja chyba w polowie lutego wracam do Polski.... na stale 
|
Cytat:
Napisane przez boszenka69
Bo niestety nie mam sily dluzej pracowac...A nie dostane pieniazkow ani z macierzynskiego ani z chorobowego... TZ w kazdej chwili moze stracic prace (chociaz ma kontrakt do konca maja...ale pracuje w sektorze bankowym...czyli objetym najwiekszym kryzysem)  Potem mnie do samolotu nie wpuszcza, bo ciaza bedzie za bardzo zaawansowana, wiec nie pozostaje mi nic innego jak juz w lutym zostac w PL....niestety bez Meza  On dojedzie najpozniej pod koniec maja....  Oczywiscie bedzie mnie odwiedzal itp co miesiac, ale ja nie wyobrazam sobie teraz ani jednego dnia bez niego
Zycie jest strasznie skomplikowane... 
|
tak mi przykro w sumie to my tez nie wiemy jak to bedzie.... ja nie pracuje, zero zasilku i wogole.... moj tz pracuje na nocki w tesco ale podobno maja zamykac nocne zmiany wiec tez nie ciekawie.... czekamy w sumie tylko na ta zla wiadmosc.... staram sie o tym wszystkim nie myslec bo az mi ciezko... jak sobie pomysle jakie teraz czasy przyszly do tego wszystkiego nie mamy gdzie mieszkac... myslelismy ze mozemy tu zostac (na tym mieszkaniu) gdzies do marca ale sie dzis okazalo ze juz nasz wspoloktror zaprasza ludzi zeby ogladali nasz pokoj .... wrrrrr ..... nic sie nie ukada tak jakbysmy tego chcieli.... tez myslelismy zeby wrocic ale co nam z tego?? tam tez nnie bylo by latwo!! jakby sie tz udalo znalesc prace to za grosze i nie wystarczylo by na nic... nie mowiac ze nie mielibysmy gdzie mieszkac tak zle i tak nie dobrze..... trzymam kciuki za ciebie kochana
Cytat:
Napisane przez poiglot91

taa
macie skype?? jesli nie to macie czas zeby zalozyc  pozakupywac sobie kamerki internetowe jesli ktos nie ma
i bedziemy ogladac wlasne porody na zywo 
|
no ekstra
Cytat:
Napisane przez rumiankowa
jestem za wymianą numerów, laptopy na porodówkę to jednak niekoniecznie, bo myślę, że każda z nas będzie miała za dużó wrażeń, żeby jeszcze pisać 
|
no tez mi sie tak wydaje jak bedziemy miec nasze skarbeczki na raczkach to moze skrobniemy tylko jakiegos smsika i nic wiecej.... nie bedzie czasu
|
|