2009-01-08, 21:51
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tylko wytrwałe i zdeterminowane!!!Bez jęków i stęków:)))ZAPRASZAM!
Hmmmm, już późny ( ) wieczór więc mogę sklecić mój dzisiejszy jadłospis, jestem z niego w miarę zadowolona ale czekam na jakieś sugestie i ewentualne lanie :P
śniadanie- 2 kanapki z pastą rybną z fetą
II śniadanie- 2 deski pieczywa chrupkiego i pół wieśniaka.
obiad- podsmażona cebulka i szynka z odrobiną wczorajszej kaszy (1/5 torebki) , do tego pomidor i jajko, z czego wyszła taka mało apetyczna ale całkiem pyszna papka i jeszcze malutka kromeczka chleba a potem kostka gorzkiej 80%
podwieczorku brak, bo późno zjadłam obiad a planuję iść dziś wcześniej spać i sobie odbić 
kolacja- tuńczyk z cebulką i pomidorkiem po zjedzeniu 3 kęsów stwierdziłam że bez chleba tego nie przełknę wiec dobrałam do tego pół kromki pełnoziarnistego, i jeszcze potem kawałek szynki zjadłam bo czułam sie głodna, dopiero po pół godziny poczułam ze jestem bardzo syta 
Aaaa, herbata żurawina-jabłko z łyżeczką miodu jeszcze
no i sporo zielonej wypiłam, ok 1,5 litra 
No i o sobie napiszę :
Urodziłam się 21 lat temu i wtedy też rodzice dali mi imię Gabriela (i preferuję zdrobnienie Gabka ). Obecnie studiuję 3 rok na Uniwersytecie Rolniczym w Krk kierunek zootechnika, a specjalnością moją jest rozród zwierząt .
Po godzinach oczywiście buszuję po wizażu , gdy mam troszkę więcej czasu to robię biżuterię, oglądnę dobry film z TŻem (koneser ), gotuję coś smacznego, słucham dobrej muzyki i marzę sobie o Serju (avatar ) hiehie, a poważnie to chyba też mam słomiany zapał, więc często zmieniam ulubione sposoby spędzania wolnego czasu. Lubię robić zdjecia choć nie mam dobrego sprzętu, czasem też bawię się Photoshopem. Książki również czytam, mam zaczęte chyba ze cztery i żadnej nie mogę skończyć ale po trochę z każdej i dam radę Nooo taka jestem nierozgarnięta.
I zastanawiam się czy w realu też tyle gadam co tutaj 
EDIT: no tak, o herbatach zapomniałam- mama twierdzi że zamiast je pić to kolekcjonuję prawko mam już prawie 3 lata i jednym z moich postanowień noworocznych jest ograniczenie mojej irytacji za kółkiem 
Edytowane przez gabka9
Czas edycji: 2009-01-08 o 22:00
|
|
|