Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 23:26   #338
lele
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Jestem dziś w tym wątku jakaś taka nieobecna. Muszę kilka spraw przemyśleć..
mam nadzieje, ze wszystko dobrze? pamietaj, ze zawsze masz nas

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość

Nie spodziewałam się takich słów, dziękuję

I nie spodziewałam się, że moją przemianę będzie można zauważyć również przez posty na forum.

Ale może ta zmiana dokonała się w jakimś stopniu za sprawą pracy? Poczułam się doceniona, zobaczyłam, że umiem wiele rzeczy zrobić dobrze, że umiem współpracować z innymi, jakoś dodało mi to pewności siebie.

Jeszcze tipsy, 5 kg mniej i TŻ u boku i będę najszczęśliwszą kobietą na świecie Kolejność odwrotna I studia oczywiście!
przecyztaj co nizej:P a co do 5 kg mniej, my z Tz od soboty wdrazamy plan taki

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100%
Nija i tż nie jest ci potrzebny
Jestes teraz superbabeczką wręcz i masz racje możliwe, ze wszystko to przez twoją prace.
no terraz to ja moge sie pod Toba podpisac

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość

Nija, ja tez mam male paznokietki, ale zadbalam o skorki i w ogole, i mi sie nawet podobaja. Nigdy nie mialam duzej plytki.
A tipsow nawet na wlasny slub sobie nie zrobie, bo przeraza mnie mysl o zniszczonej plytce... Aaaa
Moja kuzynka zrobila sobie tipsy na swoj slub wlasnie, po czym powiedziala, ze woli miec wlasne ogryzki.
Ale chyba milo jest popatrzec na duze, ladne paznokcie.
z tego co sie orientuje to zalezy od stylistki, ktora robi paznokcie i od tej co sciaga.. musze sie rpzyznac, ze sama nie mam i nie mialam, ale od lat podgladam nasz dzial pazurkowy. ostatnio takze mialam przyjemnosc zadania kilku pytan mojemu goru- Paulikrk i udzielila mi wielu swietnych rad jelsi chodzi o moja mame. z tego co widzialam to paznokcie po zdjeciu moga wygladac tak jak niektore osoby chcialyby by ich paznokcie wygladaly.

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość

Ja jeszcze posiedze się poucze, mam zmasakrowaną twarz zrobiłam sobie maseczke z ziaji pro, która po kilku użyciach mnie wczesniej nie uczuliła, a teraz mam całą twarz czerwoną
Siedze wysmarowana grubą warstwą calmy i modle się żeby zeszło do jutra
ja wczoraj zrobilam sobie ajuwerdyjska maseczke i za dlugo trzymalam ( jednak 20 to dwadziecia) i w miejscach, gdzie najpeirw nalozylam tez bylam cala czerwona itp. do rana zeszlo. a calma masz racje, tez dobrze goi, choc najlepiej koi itp aloes ( ja mam taki palomy, ktory juz tu i nietylku tu zachwalalam
lele jest offline Zgłoś do moderatora