Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-09, 00:37   #886
*nulka*
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

hejj Laseczki przespalam sie troszke popoludniu, potem obiadek a potem TŻ przybyl na wizyte do chorowitka, wiec zagladam dopiero teraz...

obejrzelismy 3 kolejne odcinki Prison Break, 4 sezon

lepiej sie czuje niz rano, temperaturka zniknela, tylko teraz to wszystko zaczelo niemilosiernie swedziec

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Virgo!!ale Ty cuda majstrujesz, dopiero zobaczyłam, a to jest boskie:
http://picasaweb.google.pl/gabcia81/...77160231363666
http://picasaweb.google.pl/gabcia81/...79727754388674
domyślam się, że wiele pracy Cię to kosztuje...
to prawda, cudenka virgo!! jestes talenciara!! czy ja tez moge ustawic sie w kolejce po breloczek?

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
\
I w ogóle Cała Truskawkowa Reszta tez kochana( nie wymieniona z imienia- nicku ) , a nulka bidulka z wysypką najmocniej

Pomalowałam dzis rzęsy tuszem 2000 kalorii i smiałysmy się z córką że jest efekt. Ona tyz niezadowolona, choc rzęs ma 300% łądniejsze niż ja.

A mój kolega powalił mnie ( dobrze, że siedziałam na jego biurku), czy zmieniłam tusz do rzęs?? mówię, że tak. BO masz "w oczach 18 lat" ...... no comments...
dziekuje Kochana

a ja uwielbiam 2000calorie!!! robi mi super rzesy grube takie

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
u mnie to podono jeszcze kwestia kształtu twarzy tak mi kiedyś rzekły wizazystki, że będe miec bardzo późno zmarszczki a mojej mamki nie widziały.....

to pomykam do domku a jutro w góry
bmoniq, a jaki masz ksztalt twarzy??

ja bylam w gorach po Swietach, jest cuudnie!!!

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Mój pies zjadł mi już chyba 5 par butów
chyba bym go ogolila!!! ostatnio przecudne kozaczki widzialam w River Island, ale prawie 500zl... czekam moze przecenia

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
Moja mama planuje remont
nienawidze remontow

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość

Mój Kajtuś porywał buty i kapcie ale nie niszczył ich. Po prostu miał największą frajdę gdy mógł zwrócić czymś uwagę innych. Nigdy nie zapomnę jak podczas wizyty księdza po kolędzie porwał mój biustonosz i zademonstrował go przed nim.
szalony

Cytat:
Napisane przez kasiaoli2001 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!
Strasznie za Wami tęsknię, widzę przybyło kilka nowych duszyczek do wątku i jest już VIII odsłona...
Nie mam niestety czasu na aktywny udział ale podczytuję Was i ciągle mam nadzieję, że się jeszcze wdrożę.
Pozdrawiam Was MOCNO!!! i życzę dużo słonka i uśmiechu w tym roku!!!
hej Kasiu!! fajnie ze zajrzalas zycze powodzonka w wyjezdzie do usa i zazdraszczam jednoczesnie to moje marzenie...

Cytat:
Napisane przez dor6 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór.
Wpadłam się tylko przywitać, czytam na bieżąco, ale nie mam sił, by pisać. Do późna pracuję, walczę z depresją i tak leci dzień za dniem.

Aha, ja też ze stycznia i też walczę z alergią (skórną i oddechową)
hejj dor!! przytulak dla Ciebie

kolejna do styczniowej imprezy

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
Umieszczam fotki ciuchów, które kupiłam, ale ostrzegam nie potrafię im zrobić porządnych fot, żeby oddać ich rzeczywisty wygląd.
Bonusem jest "kawałek" baleronu Chise
A granatowy sweter umieszczę jutro
sliiiczne, zwlaszcza te golfiki!! moge spytac z jakiego sklepiku??

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora