2009-01-09, 00:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
hejj Laseczki przespalam sie troszke popoludniu, potem obiadek a potem TŻ przybyl na wizyte do chorowitka, wiec zagladam dopiero teraz...
obejrzelismy 3 kolejne odcinki Prison Break, 4 sezon
lepiej sie czuje niz rano, temperaturka zniknela, tylko teraz to wszystko zaczelo niemilosiernie swedziec 
Cytat:
Napisane przez phdwao
|
to prawda, cudenka virgo!! jestes talenciara!! czy ja tez moge ustawic sie w kolejce po breloczek?
Cytat:
Napisane przez bmoniq
\
I w ogóle Cała Truskawkowa Reszta tez kochana( nie wymieniona z imienia- nicku  ) , a nulka bidulka z wysypką najmocniej
Pomalowałam dzis rzęsy tuszem 2000 kalorii i smiałysmy się z córką że jest  efekt. Ona tyz niezadowolona, choc rzęs ma 300% łądniejsze niż ja.
A mój kolega powalił mnie ( dobrze, że siedziałam na jego biurku), czy zmieniłam tusz do rzęs?? mówię, że tak. BO masz "w oczach 18 lat" ......  no comments...
|
dziekuje Kochana
a ja uwielbiam 2000calorie!!! robi mi super rzesy grube takie
Cytat:
Napisane przez bmoniq
u mnie to podono jeszcze kwestia kształtu twarzy tak mi kiedyś rzekły wizazystki, że będe miec bardzo późno zmarszczki a mojej mamki nie widziały.....
to pomykam do domku a jutro w góry 
|
bmoniq, a jaki masz ksztalt twarzy??
ja bylam w gorach po Swietach, jest cuudnie!!!
Cytat:
Napisane przez Reese
Mój pies zjadł mi już chyba 5 par butów 
|
chyba bym go ogolila!!! ostatnio przecudne kozaczki widzialam w River Island, ale prawie 500zl... czekam moze przecenia
Cytat:
Napisane przez martaboy
Moja mama planuje remont 
|
nienawidze remontow
Cytat:
Napisane przez AsikS
Mój Kajtuś porywał buty i kapcie ale nie niszczył ich. Po prostu miał największą frajdę gdy mógł zwrócić czymś uwagę innych. Nigdy nie zapomnę jak podczas wizyty księdza po kolędzie porwał mój biustonosz i zademonstrował go przed nim.
|
szalony 
Cytat:
Napisane przez kasiaoli2001
Cześć Dziewczynki!
Strasznie za Wami tęsknię, widzę przybyło kilka nowych duszyczek  do wątku i jest już VIII odsłona...
Nie mam niestety czasu na aktywny udział  ale podczytuję Was i ciągle mam nadzieję, że się jeszcze wdrożę  .
Pozdrawiam Was MOCNO!!! i życzę dużo słonka i uśmiechu w tym roku  !!!
|
hej Kasiu!! fajnie ze zajrzalas zycze powodzonka w wyjezdzie do usa i zazdraszczam jednoczesnie to moje marzenie...
Cytat:
Napisane przez dor6
Dobry wieczór.
Wpadłam się tylko przywitać, czytam na bieżąco, ale nie mam sił, by pisać. Do późna pracuję, walczę z depresją i tak leci dzień za dniem.
Aha, ja też ze stycznia i też walczę z alergią (skórną i oddechową  )
|
hejj dor!! przytulak dla Ciebie
kolejna do styczniowej imprezy
Cytat:
Napisane przez chise
Umieszczam fotki ciuchów, które kupiłam, ale ostrzegam nie potrafię im zrobić porządnych fot, żeby oddać ich rzeczywisty wygląd.
Bonusem jest "kawałek" baleronu Chise 
A granatowy sweter umieszczę jutro 
|
sliiiczne, zwlaszcza te golfiki!! moge spytac z jakiego sklepiku??