Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-08, 23:37   #2910
Twitter
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Kobieta mnie bije...

Na moim próbasku napisane Made in Białowieża A tak serio - mój MdB pochodzi z pewnego źródła - Daffodilka Company

[color=Wheat][color=Black]

A co to znaczy "na 700 na 6 minut"? No chyba nie moc lamp, 700 Watt? W moich, prowincjonalnych przybytkach norma to 120

Ja opalam się w miarę bezproblemowo, problem w tym, że nie znoszę na słońcu leżeć A w solarium cyk pyk - Gryx Latino Lover

Matko... Twitter ma chyba załamanie nerwowe
Batożek pójdzie w ruch, jak herezji Waść nie przestaniesz głosić!
W moim prowincjalnym przybytku '700' to było najsłabsze cuś co mieli (po tym jak zakomunikowałam, że na pierwsze smażenie) 700 Watt? Hmm, brzmi groźnie, ale to chyba nie jest podana wielkość Watt? skoro u Ciebie jest 120 a u mnie miałoby być 700, to chyba bym tego nie zdzierżyła na zimno Osobiście wolę słoneczko, niestety od kilku wakacji nie widziałam słoneczka tylko pracę...
Poza tym, Gryksiu,Tobie też należy się przynależność do jakiejś torebki. Skup się, zrelaksuj, zapodaj nosowe mmmmmmmmmmhhhhhmmm i spróbuj sobie wyobrazić... jaką torebką zawsze chciałeś być !!!

Pachnę? Oj pachnę nadgarstkowo:Shaal Nur i Kingdom. Nurek jest na zdecydowanym prowadzeniu (do listy must have )

Edit: Gryczany, powinnam podzielić Twój post i pod każdym cytatem napisać to, co powinnam, ale (ekhem ekhem) nie umiem i się tego wstydzę ... :/

Edytowane przez Twitter
Czas edycji: 2009-01-08 o 23:41
Twitter jest offline Zgłoś do moderatora