Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-09, 09:23   #2188
rybcia2309
Wtajemniczenie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez karoliinka84 Pokaż wiadomość
Jakie piekne sa te sukienki tylko czy dla kobitki o 162 cm wzrostu ,40 kilku kg wagi?Jakos mnie kusza!!!!ale gdzie je można dostać ?Chodzi o ta kolekcje EddyK Milano?
Ja ze swojej strony mogłabym doradzić wymyślenie sobie własnej i uszycie, ja kupiłam na allegro, ale dlatego, ze czułam, ze jest idealna dla mnie i jest tym czego szukałam, choć przyznam się bez bicia, że po salonach nawet nie zaczęłam chodzić, ja też mam tyle wzrostu i rozmiar 40, suknia była 38, więc trzeba ją dopracować... ale w mojej rodzinie wszystkie dziewczyny szyły. I tak w Lublinie na Lubartowskiej za uszycie z welonem, tiarą i rękawiczkami kobiety wzięły 2000, na Głębokiej z kolei 1600... To wszystko w salonach, tylko z tą Głęboką to nie jestem pewna... chodzi mi o tą ulice co idzie w dół od Katedry tam co sklep fryzjerski Sinus jest...Nie jestem z lublina i fachowo się nie znam na ulicach... Kup suknie taką jak czujesz, ze pragniesz, nie patrz na to czy jesteś duża czy mała, ja tak sobie mówiłam, dla mojego TŻ i tak będę najpiękniejsza
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując