2009-01-09, 12:03
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: 100 dni bez chleba i fast foodów
Cytat:
Napisane przez PanzerKitty
Ja jak ognia(od dwóch dni) unikam białego pieczywa , wszelkich drożdżówek , rogalików, pączków , ciast , frytek, pizzy itp. Ciemne pieczywo brałam pod uwagę może kromka raz w tygodniu nie zaszkodziła by , ale mnie po ciemnym pieczywie strasznie hmm wzdyma  Chce zrezygnować też z soli , ale nie wiem czy się uda 
Do diety na pewno dołączę Areobiczną 6 Weidera  A tak planuje jeść same warzywa, ryby, czasami pierś kurczaka pieczona oczywiście , jakiś owoc na deser.
Zastanawiałam się czy rezygnować z kolacji , ale nie wiem czy to dobry pomysł.
A ty jaki masz plan ??? 
|
Ja jem mniej i zdrowo, i przed wszystkim nie łączę. Póki co to od kilku dni jem sobie jejcznicę bez żadnych dodatków, same surówki, tuńczyka, jakiś jogurt, wczoraj skusiłam sie na ciemną bułkę z ziarenkami, zamiast cukru - słodzik, no i żadnych fastfoodów oczywiście i słodyczy.
Na kolacje mam plan zjeść sobie (zamiast standardowego kebaba i frytek ) razowy makaron z sosem z warzywkami (który uwielbiam ).
Generalnie jestem całkiem najedzona cały czas No i stwierdziłam, ze można prosto i łatwo zrobić sobie dietę bez ciągłego gotowania i przyrządzania dziwnych dań, no i można być najedzonym - wystarczy sobie kupic np. serek grani, do niego powkrajać jakieś warzywka - ja uwielbiam ogórki kiszone, a one niemal nie mają kcal, i naprawdę mozna sie najeść. Objadam sie też surówkami np. moja ulubioną porową. Więc ta dieta wcale nie jest jakaś cieżka dla mnie do przeżycia
No i ćwiczę, a6w też zaczynam
Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-01-09 o 12:10
|
|
|