Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - egoista??? moze niewiedza??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-09, 23:37   #1
lela111
Przyczajenie

egoista??? moze niewiedza??

Zaczne od tego, iz kocham swojego chlopaka, czuje, ze on kocha mnie, ale jest maly problem, moj chlopak bardzo lubi seks oralny(nic w tym dziwnego chyba ale chodzi o to, ze jest on jednostronny, tzn ja mu sprawiam przyjemnosc, on mi nie bo stwierdzil, ze nie lubi tego), czasem wydaje mi sie ze seks jest tylko dodatkiem a oral w moim wykonaniu priorytetem, mysle, ze powinno byc na odwrot. Ja sie staram bardzo, chce zeby bylo mu dobrze, lubie sprawiac mu tak przyjemnosc, ale takze chcialabym kiedys zeby to on zrobil mi dobrze. Przejmuje sie, ze nie mam orgazmu ale z drugiej strony nic z tym nie robi, chodzi o to, ze on mysli, ze powinnam dojsc chyba w 1 min, jak piesci mnie w mijscu intymnym(oczywiscie mineta odpada bo on nie lubi) to chyba przez 10 sek tylko i to jego gra wstepna. Moze wydaje mu sie, ze podczas stosunku bedzie mi dobrze i owszem jest dobrze, ale dziewczyna potrzebuje czegos wiecej, ab dojsc(a przynajmniej ja), druga sprawa to taka, ze czasem mam wrazenie, ze to ja wszystko robie, to, co jest zwiazane z seksem (np najczesciej kochamy sie na jezdzca bo to ja skacze a on sobi ladnie lezy, od tylutez, bo on lubi, prawie nigdy normalnie, a tak lubie, bo on dominuje). Nie chce sie zalic tylko po prostu wyrzucic to z siebie, wiem, ze rozmowa moze by pomogla ale jakos musze sie to tego zebrac. Seks niby nie jest najwazniejszy ale jakos zle mi z tym. Chcialabym, zeby choc raz zajal sie mna, czy oczekuje za duzo?? Co o tym sadzicie wszystkim, przepraszam za skladnie, ale pisze w takim amoku, szybko i pod wplywem emocji.

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-01-19 o 11:23 Powód: odtworzenie treści postu
lela111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując