Nie rozumiem, czemu się tak oburzasz? Nie mam prawa wyrazić swojej opinii?
Hmm, dziwne bo oprócz Magdy jest tam cały czas Marcin, Łukasz. Jest jeszcze 3 panów z czego 2 pracuje też już od dłuższego czasu z tego co pamiętam.
Nie jestem niczyją znajomą, pierwszy raz trafiłam tam z ulicy, bez niczyjej protekcji. A że chodzę tak już od 1,5 roku circa, regularnie przynajmniej raz w miesiącu to zupełnie inna sprawa. Jestem po prostu stałą klientką. KLIENTKĄ i tylko KLIENTKĄ.
Co do cen - na stronie www salonu jest cennik. Zresztą w salonie też jest. W widocznym miejscu.
Ja mam krótkie włosy więc płacę 25 zł za strzyżenie.
Odnośnie jeszcze wieku - sądząc po nicku też chyba nie jesteś panią po 30-stce. Więc zdaje mi się, że są to takie same młodziki jak Ty. Sama jestem trzydziestolatką. Cóż, młody czy starszy wiek nie musi świadczyć o doświadczeniu. A nawet jeśli komuś go brak z racji młodego wieku to gdzie ma je zdobyć jak nie w pierwszej pracy?
Reasumując - nie planuję się zagłębiać w to konkretne forum bo nie czuję takiej potrzeby. Nie interesują mnie tipsy, porady kosmetyczne, pogaduszki o ciuchach itp. Ale kto wie, może mnie coś tu jednak zaciekawi? I zacznę się udzielać. I okaże się, że jest tu cała masa bardzo fajnych kobitek.
Przypadkowo tu trafiłam, przypadkowo na ten konkretny wątek i po prostu chciałam zareagować. Bo w moim odczuciu jest to bardzo dobry salon. Zwłaszcza jak na taką dziurę jaką jest Zgierz w którym niestety mieszkam.
Ps. Magda też mnie kiedyś obcinała i byłam zadowolona. Co nie oznacza, że reszta jest do bani