Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-10, 15:48   #448
marta6704
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X

Aaa mój ulubiony temat ( makijaż)
Ja uwielbiam się malowac, mam mnóstwo cieni do powiek, niedługo kupie sobie paletkę z inglota bo póki co miałam tylko integre i te pojedyńcze.
Maluje się codziennie, lubie mocne makijaże i do tego bardzo kolorowe ( MM na wizażu baardzo mnie inspiruje).

Na uczelni jest pół na pół spora ilość dziewczyn się maluje, spora wcale
A ja strasznie lubie makijaże ( taka mała pasja)
Cytat:
Napisane przez e_myszka Pokaż wiadomość
u mnie nie zauwazyłam nieumalowanych dziewcząt, j nie lubię w takim stanie wychdozić z domu

Odkąd zakupiłam paletę inglota + baze pod cienie maluję się nimi codziennie i tryzmają się wyśmienicie.
Dzięki temu bardzo polubiłam robienie make upu
Tak jak mówiłam mam 15 kolorków z Inglota, coś tam z miss sporty, rimmela, rynkowe I z dobrą bazą trzymają się wszystkie

kupiłam dizś nowy tusz do rzęs - strasznie szybko mi wysychają. Na kwc ma złe opinie a mnie się wydaje,że taki zly nie jest > Astor Air max
Miałam ten tusz i był bardzo kiepski ,strasznie sklejał, teraz mam Collosala ( kiepsko w pogrubieniem, strasznie się kruszy, ale nie skleja), Define Lash ten mi odpowiada ( tak samo zielony jak i czerwony, nie zauważyłam róznicy między nimi)
Za to niedlugo wybiore się do SP i kupie 2000calorie MF, albo Masterpiece

Ja mam świetną baze z ArtDeco i tak jak piszesz, cienie trzymają się świetnie, nawet te z Ruby Rose, które mają super kolory, ale mizerną trwałość
Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
\
ja dostałam na 19 urodziny poczwórne cienie z IsaDory i ode tej pory nie użyłam innych cieni te są najleosze, używam ich prawie codziennie, nie obdupują się, są trwałe i wydajne, SUPER

właśnie piję kawę i za jakieś 15 minut siadam do ksiązek!
Zgadzam się, cienie Isadory są super
Nawet bez bazy bardzo długo się trzymają i mają piekne kolory ( miałam poczwórne fiolety).

Właśnie jem na obiad kanapki i dalej męcze historie
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora