Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tylko wytrwałe i zdeterminowane!!!Bez jęków i stęków:)))ZAPRASZAM!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-10, 21:09   #207
gohs
Zakorzenienie

Dot.: Tylko wytrwałe i zdeterminowane!!!Bez jęków i stęków:)))ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez SilverStorm Pokaż wiadomość
Muszę się czymś pochwalić Otóż mam już widoczne mięśnie ramion (zarówno bicepsy jak i tricepsy) a także skórą jest jabky mniej sflaczała
Fajnie masz Moim ramionom jeszcze daleko to sensownego wyglądu, ale powiedzmy, że skupiam się na razie na innych częściach ciała Ale pompki śmigam bez problemu, więc chyba jakieś mięśnie posiadam

Cytat:
Napisane przez gabka9 Pokaż wiadomość
I jeszcze przepis na cudowną sałatkę z pomidorów, mozzarelli i avocado, naprawdę jest pyszna, jeszcze jej nie robiłam ale jadłam u znajomej i zdobyłam właśnie przepis:

"-duża ilość mozzarelli,
-kilka pomidorów,
-dwa avocado,
-bazylia (najlepiej świeża)
-jednakowa ilość octu balsamicznego, miodu i musztardy;
-czosnek suszony,
-sól i pieprz,
-sok z cytryny.

Najpierw wymieszać dokładnie miód, musztardę i ocet z czosnkiem odrobiną soli i pieprzu. Obrać lub nie- pomidory , wymieszać z sosem, dodać pokrojony ser- nie mieszać, dodać obrane! i pokrojone avocado, polać sokiem z cytryny i dopiero teraz dokładnie wymieszać, posypać bazylią. Zajadać ;-)))SMACZNEGO "

aaaa, pycha, pusze dopaść gdzieś avocado i będę się z tym babrać

A teraz idę robić grecką.
Sałatka brzmi smakowicie, ale teraz trochę ciężko o dobre pomidory.. Także przepis sobie zapiszę, ale wykorzystam jakoś na wiosnę
Ja dzisiaj na kolację miałam same pyszności Kupiłam świeży szpinak w Lidlu (taka paczka ok 250g), posiekałam dość grubo, podsmażyłam na patelni (niestety trzeba solić bo inaczej jest zupełnie bez smaku) i ostudziłam. Dodałam potem różne twarożki i jogurty naturalne jakie były w domu pootwierane , do tego duużo czosnku, pieprzu i ziółek Wymieszałam i mam przegenialną pastę na chlebek Nadaje się też na ciepło, moja mama traktuje to często jako farsz do pierogów albo do naleśników Mniamniusie było Tylko z czosnkiem trochę przegięłam bo mnie teraz żołądek boli