Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dieta Niełączenia - zaczynamy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-10, 21:11   #1421
absta
Zadomowienie

GG do absta
Dot.: Dieta Niełączenia - zaczynamy

Cytat:
Napisane przez shockwaves Pokaż wiadomość
gdzieś czytałam, że ten dres sauna powoduje, że po prostu bardziej się pocimy, ale nie ma żadnego wpływu na rzeczywiste spalanie tłuszczu, bo pocąc się wydalamy wodę, którą i tak uzupełniamy przez jedzenie i picie. Tak więc szkoda kasy.
Dzięki za radę W takim razie odpuszczę, ale twistera kupuję

Celina ja makrelę, to przeważnie kupuję wędzoną i jem taką jaka jest, lub robię sałatkę z gotowanym jajkiem, ogórkiem kiszonym i cebulą. A co do makreli w pomidorach, to pewnie z puszki, czy sama robisz? Jak z puszki, to nie wiem, trzeba by skład przeczytać...

xxxxx25 przepis fajnie antunka "zrobiła", też z chęcią wypróbuję.

Gosiu głowa do góry, mi też ostatnio źle szło, ale teraz troszkę inaczej zaczełam jeść i troszkę mniej nad tym myślę. Poprzednim razem chyba za dużo kombinowałam. Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej. Trzeba mieć nadzieję

Miłego wieczorku dziewczyny, ja właśnie L-karnitynkę biorę i później na steper

Lylu, witaj
Jogurt naturalny jest neutralny, a reszta to białko (smakowe). Czyli tak jak maślankę i kefir możesz go połączyć z płatkami.
Wędliny neutralne, to wędliny surowe - wędzone. Nie wędzone, bo to ponoć jest różnica, nie kupywałam, więc nie wiem. Jaki to rodzaj wędlin też Ci nie napiszę, wiem tylko to, że na opakowaniu przeważnie jest napisane, że jest to surowa-wędzona wędlina.
Jeśli coś pomyliłam, to proszę dziewczyny o poprawkę. No i życzę powodzenia w diecie

No i lipa kolana mi siadają na steperze... Jestem strasznie zła, bo w końcu się wziełam, a tu niestety wrrrr... Ale mam już twister zamówiony, więc będzie to i jak w końcu uda mi się to HH zacznę kręcić...

Edytowane przez absta
Czas edycji: 2009-01-10 o 22:54 Powód: dopisik... i jeszcze jeden dopisik :)
absta jest offline Zgłoś do moderatora