2009-01-11, 13:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: mac electric coral
gweny - ja w koncu sie do Ciebie wybiore i spuszcze Ci becki Musisz przejsc na odwyk od czarnej kredki ! Pradowpodobnie Ty sie swietnie czujesz w takim makijazu ,ale wydaje mi sie ,ze tylko dlatego ,ze tak zaczelas sie kiedys malowac i jestes przyzwyczajona...Masz taka eteryczna ,delikatna urode .Ten platynowy blond i czarna kredka plus jakis roz na powiece wygladaja po prostu tanio. A jestes bardzo ladna dziewczyna .Oko -klasyczny migdalowy ksztalt .Rzesy takie ,ze mozna oszalec z zazdrosci...Ta czarna kredka wszedzie w ogole na przyklad nie pasuje do twoich dosc jasnych i delikatnych brwi , zamyka i zmiejsza Twoje oczy . Mozna zrobic 1000 seksownych makijazy bez uzywania czarnej kredki , to naprawde nie jest koniecznosc .
Sam makijaz jest ok ,wszystko technicznie poprawnie . Sprobuj poeksperymentowac z czyms delikatniejszym i bez czarnej kredki , wklej i moze razem z dziewczynami znajdziemy jakis zloty srodek .
Mam nadzieje ,ze sie nie pogniewasz .Naprawde jak kogos tutaj krytykuje to robie to tylko w dobrej wierze.
Dla mnie idealnym makijazem dla Ciebie bylby szary lub grafitowy smokey .
|
|
|