2009-01-11, 15:27
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: DEPESZOWSKE SZALEŃSTWO - mejk ap koncertowy!!!
Cytat:
Napisane przez architekt80
super  koncertu zazdroszcze
|
oj bedzie sie dzialo
Cytat:
Napisane przez lapus
o matko, ja też myślałam że to w jakimś programie obrobione  super!
|
szczerze to na poczatku nie wiedzialam jaksie do tego zabrac no ale jakos poszlo, cieniem obrysowalam kontury nowego oka, i wypelnialam..nie jest to trudne, mysle ze gorzej bylo zrobic zdjecie potem,ciezko wycelowac jak sie ma zamkniete oczyska
Cytat:
Napisane przez Kicia_Wampirzyca
Agentko, ale z Ciebie agentka 
Przeszłaś sama siebie...hmm...a może jeszcze nie ? 
Najbardziej podoba mi się makijaż z oczami na powiekach. Po prostu mnie zabił ten makijaż 
|
chyba jeszcze nie przeszlam samej siebie, chyba jeszcze troche przede mna.
mnie rozwalil ten teledysk kilka lat temu i wczoraj myslac o koncercie pomyslalam ze chyba pomysl jest niezly.facet chodzi z zamknietymi oczami, ma to swoje przeslanie i glebie no ale to juz trzeba zasmakowac DM poczytac teksty i wtedy wrazenie wizualne jest megatotalnie zmkasymalzowane wpolaczeniu z muzyka ale sie rozpisalam
Cytat:
Napisane przez northwestpassage
Nasza szalona Agenciorko! Jest FANTASTYCZNIE! ależ pomysł, ja chce jeszcze więcej 
|
ojoj zaraz sie zaczerwienie,no moj maz jak mnie wczoraj zobaczyl a byla to juz 1 w nocy w takim makijazu powiedzial: o k** zwariowałas
no ale on tez depesz wiec rozumie. super ze Ci sie podoba
Cytat:
Napisane przez Daisy23
Juz widzialam kilka razy takie oczy w necie i musze przyznac , ze swietnie Ci wyszlo  Bardzo rowno ! Super !!
|
ja szczerze mowiac nie widzialam nigdy takich rzeczy w necie,sugerowalam sie raczej pamiecia a i ona zawodzi bo facet mial biale zrenice namalowane,natomiast ukochany you tube ze wzgledu na jakies prawa autorskie wykasowal teledyski wiec bylo trudno..wielkie dzieki za pochwale
Cytat:
Napisane przez Lemirka
Mogłabyś z tymi oczami w horrorze zagrać  jest cudnie, jeszcze szukam swojej szczęki bo mi się po podłodze wala z wrażenia 
|
no zebys wiedziala w sumie nawet teledysk byl dosc mroczny..brakuje mi tylko futra w lampki,kadzidel i lepu z muchami jak na teledysku
ps.zalaczam screeny w wersji mini z klipu, jedyne jakie znalazlam na necie..
i kilka bonusow, jak nie potrafilam wycelowac aparatem w twarz i z otawrtymi gałami
I used the wrong method with the wrong technique
|
|
|