2009-01-11, 14:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
Napisane przez dynia18
Asieńko kochana wkurzał mnie on i wkurzać będzie. Mam swoje zdanie na ten temat od samego poczatku. Gdybym go spotkała to tak bym mu wygarnęła. Ale ty moja droga nie czuj się głupia , bo głupi to on jest. Nawet do buta nie mozna go porównać. Pacan jeden cholerny.
Asiu pamiętaj ty nie masz się czego wstydzić przed nami, ty postępujesz z nim wg swojego własnego sumienia. Czyli uczciwie i po przyjacielsku. Trzymasz swoje uczucia na wodzy , żeby przyjaźnić się pomagać jemu, wspierać go. Ale jesteś tylko człowiekiem i niestety nie jest to łatwe. A my tu jestesmy po to żeby cię w tym wspierać, być z tobą. I wiesz ten cholerny pacan widząc jak bardzo zaangażowana jesteś, bawi się jeszcze twoimi uczuciami. CHaM BosY. Bo moja droga nawet to że byłaś na kolacji z kolegą nie powinno go obchhodzić, bo to on wyznaczył granice znajomości. Sam baran tego chciał. I zagrywka później że idzie z laska na łyzwy to było poniżej pasa. Taka szczerośc z jego strony to jest zwykłe chamstwo. Wie że cię to boli.
Asieńko jest taka prawda że on na 100% widzi twoje naparwde super cechy charakteru i kazdy by pragnął miec takiego przyjaciela (my mamy hurarar), i napewno te kwiaty , są jakby podziękowaniem za twoją anielska cierpliwość, za rady rozmowe. Ale .......zapomina on że te kwiaty mogą zacierac delikatna nić waszej przyjaźni. Mam wrażneie że z twojej strony zaczyna być to toksyczne i coraz gorzej to znosisz, tą przyjaźń.
Asia ja bym z nim nie gadała, po co masz szargać nerwy, wyjaśniać. Po co ma wiedzieć co czujesz, ja bym delikatnie go omijała. Czasami nie odbierała telefonów, nie zawsze miala czas na jego łzy. A jak byś z nim gadała to z uśmiechem , z radością że ty tu bylas tam byłaś, że u ciebie wszystko w porządku i niech radośc tryska z ciebie na każdym kroku. Ja to bym tak załatwiła. A gdy smutno ci bedzie na serduszku - masz nas i my zawsze wysłuchamy ciebie. Asienko bo jesteś naparwde wartościową osobą, ciepłą, ładną , miłą, mądrą i nie pozwól by jakiś gad tak szargał twoje delikatne nerwy. brrrrrrrr
|
Basiu, jesteś genialna
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p
Pałaszuje właśnie kokosowe musli z kawałkami czekolady  uwielbiam je 
|

Cytat:
Napisane przez Serenite_
Midnight Poison...jeszcze się waham...czekam na ostateczny argument, help 
|
klikaj i nie marudź już 
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10436744]ja na sniadanie wsunełam dzis jajecznice z cebulka z 3 jajusiow i dopchałam połowa serka plesniowego [/quote]

Cytat:
Napisane przez ranka
a ja lubie sery plesniowe, tunczyki i musli tez
ale KOCHAM OLIWKI!!!  
|
nienawidzę oliwek Bleeeeeeeeeeeeeee
|
|
|