Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-11, 15:40   #1645
ukrycior
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Dzięki..minęlo już od tego czasu 16 lat.. nauczylam się żyć bez mamy..ale zazdroszczę tym wszystkim którzy ją maja..nawet jak sie czepia to jednak dobrze że jest..
Święta prawda.

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
fajny temat, a co studiujesz
informatyke

ja też mam zmywarkę w domu, ale duże płytkie talerze się do niej nie mieszczą

widziały gały co brały

Moja mama jest lekarzem i nie wyobrażam sobie tego żeby mogła tak po prostu zapomnieć jeżeli ktoś z jej winy by został skrzywdzony
Trzeba być naprawdę nieodpowiedzialnym, żeby decydować się na leczenie ludzi po pijaku ( o ile to wtedy można nazwać leczeniem)

to zawsze zostaje jeszcze golab na obiad
Magdusia kochanie, nie - ja wykładam. Informację naukową. A robię doktorat.

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
najgorsze to, ze byl pijany

lece pod prysznic Dziewuszki, zanim mama wroci
Zakazana przyjemność.

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Wiecie co martwię się o naszego Asiaka...dupek popsuł jej humor, a taka dzisiaj impreza się zapowiadała. Trzymajmy mocno kciuki aby jakiś serdeczny kolega albo jakis inny nowy tak zakręcił naszą Asieńką żeby zapomniała na ten wieczór o tamtym niewydarzonym flaku z oleja. TRZYMAMY KCIUKI I MYŚLIMY POZYTYWNIE< NIECH JEJ SIĘ UDZIELI NASZ DOBRY HUMOR>
Bo my tez tu mamy naszą smykową imprezę, jak komus smutno to zapraszam do stołu

Cytat:
Ale ponoć po laserze odrastają włosy tylko białe i cienkie.

Dor 6 nie chciałam lodu stawiać na stół żeby nam nie schłodził atmosfery, ale prosisz i masz. SMYKU SPECJALNIE DLA CIEBIE KOSTKI LODU PRODUKOWANE Z PRAWDZIWEGO lodowego mojEGO SERCA......
Cytat:
I jeszzce Smyczku znalazłam tobie prezent, żeby te całe laserowanie na marne nie poszło......;.

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
przy takiej tragedii to rzeczywiscie tylko upicie sie pozostaje Basiu wspomoge Cie swoim towarzystwem!

szkoda ze nie dziala ta lokowka, bo tez mam na taka ochote a moje wloski tez kiepsko sie kreca...

smyku bedziesz naszym krolikiem doswiadczalnym, jesli u Ciebie zadziala to ja chyba zaczne intensywnie myslec nad tym laserem

Dziewczynki zakochalam sie w tych plaszczykach ktory Wam sie bardziej podoba?? chodzi mi o fason, nie kolorek
Jedyneczka piękna.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora