2009-01-11, 15:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
Napisane przez eszton 1
Dzięki..minęlo już od tego czasu 16 lat.. nauczylam się żyć bez mamy..ale zazdroszczę tym wszystkim którzy ją maja..nawet jak sie czepia to jednak dobrze że jest.. 
|
Święta prawda.
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p
fajny temat, a co studiujesz 
informatyke
ja też mam zmywarkę w domu, ale duże płytkie talerze się do niej nie mieszczą
widziały gały co brały
Moja mama jest lekarzem i nie wyobrażam sobie tego żeby mogła tak po prostu zapomnieć jeżeli ktoś z jej winy by został skrzywdzony 
Trzeba być naprawdę nieodpowiedzialnym, żeby decydować się na leczenie ludzi po pijaku ( o ile to wtedy można nazwać leczeniem)
to zawsze zostaje jeszcze golab na obiad 
|
Magdusia kochanie, nie - ja wykładam. Informację naukową. A robię doktorat. 
Cytat:
Napisane przez *nulka*
najgorsze to, ze byl pijany
lece pod prysznic Dziewuszki, zanim mama wroci 
|
Zakazana przyjemność. 
Cytat:
Napisane przez dynia18
Wiecie co martwię się o naszego Asiaka...dupek popsuł jej humor, a taka dzisiaj impreza się zapowiadała. Trzymajmy mocno kciuki aby jakiś serdeczny kolega albo jakis inny nowy tak zakręcił naszą Asieńką żeby zapomniała na ten wieczór o tamtym niewydarzonym flaku z oleja. TRZYMAMY KCIUKI I MYŚLIMY POZYTYWNIE< NIECH JEJ SIĘ UDZIELI NASZ DOBRY HUMOR>
Bo my tez tu mamy naszą smykową imprezę, jak komus smutno to zapraszam do stołu
|

Cytat:
Napisane przez dynia18
Ale ponoć po laserze odrastają włosy tylko białe i cienkie.
Dor 6 nie chciałam lodu stawiać na stół żeby nam nie schłodził atmosfery, ale prosisz i masz. SMYKU SPECJALNIE DLA CIEBIE KOSTKI LODU PRODUKOWANE Z PRAWDZIWEGO lodowego mojEGO SERCA......
|
Cytat:
Napisane przez dynia18
I jeszzce Smyczku znalazłam tobie prezent, żeby te całe laserowanie na marne nie poszło......;.
|

Cytat:
Napisane przez *nulka*
przy takiej tragedii to rzeczywiscie tylko upicie sie pozostaje Basiu  wspomoge Cie swoim towarzystwem!
szkoda ze nie dziala ta lokowka, bo tez mam na taka ochote a moje wloski tez kiepsko sie kreca...

smyku bedziesz naszym krolikiem doswiadczalnym  , jesli u Ciebie zadziala to ja chyba zaczne intensywnie myslec nad tym laserem
Dziewczynki zakochalam sie w tych plaszczykach  ktory Wam sie bardziej podoba?? chodzi mi o fason, nie kolorek 
|
Jedyneczka piękna.
|
|
|