Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kastracja kota
Wątek: Kastracja kota
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-11, 16:04   #11
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9
Konto usunięte

Dot.: Kastracja kota

Cytat:
Napisane przez IzzyBells Pokaż wiadomość
No no;D Nasieniowody^^

Ale czy jego siuśki będą śmierdzieć tak samo, jak teraz? Pewnie znasz ten obżydliwy zapach, który tak ciężko usunąć...;/
myślę że tak, aczkolwiek zapytaj weta-tego akurat nie wiem na pewno.

Cytat:
Napisane przez Lupetita Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja ostatnio mam problem z moim kocurkiem, ma 6 miesięcy i ostatnio zachowuje sie dosc agresywnie: gryzie, skacze i poluje na ludzi, wszedzie go pełno biega jak oszalały, ostatnio wskakiwał na zasłone i jest cala podrapana dzis w nocy wtedy gdy nie spal to caly czas, non stop miauczał i wydawał inne glosne dźwieki a przy tym siedzial przed oknem i sie wpatrywal na zewnatrz caly czas bralam go na lozko i tulilam ale to nie pomagalo dzis od rana tez chodzi po domu i miauczy, nie wiem czemu sie tak zachowuje o co mu moze chodzic? dodam ze jest to kot niewychodzacy na dwor. Zaczynam sie zastanawiac czy przyczyną nie jest to że nie jest jeszcze wykastrowany?? Ale czy 6 miesiecy to nie za malo na zabieg?? I czy zachowuje sie tak dlatego że hormony mu szaleją??
Dziewczyn poradźcie co mam robic...
taka faza moj tak miał raz na jakiś czas jak był mlodziutki. już myślałam że z tego wyrósł, a tu suprise! niedawno znowu sobie przypomniał. tylko że ja lubię te jego kocie figle. a jak zaczyna przeginać to trzeba go stanowczo uspokoic, ostatecznie wygonić z pokoju i zamknąć drzwi. po godzince odosobnienia robi się uroczy i kochaniutki.
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując