2009-01-11, 16:19
|
|
Rozeznanie
|
troche zmian z Nowym Rokiem ;)
potrzebuję zmiany, tylko sama jakoś nie potrafię sobie pomóc heh inaczej jak patrzę na kogoś z boku i jakoś ten obiektywny zamysł mi pojawia się w głowie ale co do siebie to nie umiem wykrzesać odrobiny obiektywizmu...
dlatego proszę was o pomoc kochane wizażanki ^^
Chciałabym obciąć włosy ale dość krótko - moze jakaś postrzępiona fryzurka? włosy mam cienkie i mało ich - więc specjalne cieniowanie konieczne.
Noszę okulary więc to też trzeba by było uwzględnić
próbowałam też określić jakoś swój typ kolorystyczny ale zamieszałam się w tym i wyszło mi coś między wiosną a jesienią.
opalam się - nie za łatwo - najpierw na rózowo - czerwono potem kolor staje się ciepły ale jakiś taki przykurzony, ani razu nie opaliłam się jeszcze na czekoladę i podejrzewam że to nie jest w moim przypadku możliwe 
kolor oczu - szaro - niebiesko - zielony tzn. plamiaste; zależy co włożę i od padającego światła. ] oprawa oczu ciemna.
Piegi niewidoczne, choć czasem od słońca się pojawiają takie szarawe;
włosy koloru ciągle naturalnego - bo nie chcę farbować - brązowe ze złotymi przebłyskami, płowieją mi w słońcu.
usta - jasne rózowe
cera - i tu własnie pojawiają się problemy z określeniem, na pewno jasna ale raczej nie brzoskwiniowa, rózowa? nie wiem, oliwka to to nie jest, ani nie złotawa. Rumienię się rzadko i jak już to lekko różowo niż na krwistą czerwień.
kolory - lubię brązy, beże, trawiastą naturalną zieleń, fiolet. Za to nie podobam się sobie w żółtym - chyba ze dotąd nie trafiłam na odpowiedni odcień ale nie lubię i już.
dołączam dwa zdjęcia i mam nadzieję ze ktoś mi pomoże bo naprawdę czuję ze to czas na zmiany ^^
Is ar ár n-anam féin...
|
|
|