2009-01-11, 20:46
|
|
Raczkowanie
|
Jaki tu dac tytuł??Wypalone uczucie,zdrada??
Hej Wizazystki! 
Jakos nawet nie mam komu się wygadac z tego co czuje ...Jest mi tak meega ciezko...Mam 21 lat,mam meza 28 lat .Nie uklada nam sie.Klucimy sie czaseem nawet nie rozmawiamy.On sobie poszukal innego towarzystwa ,gdzie jak bylam z nimi na imprezie to odczulam takie haslo "kazdy z kazdym" czasem go nie poznaje ...Nawet nie czasem...Nie poznaje go! On mnie unika,kochamy sie praktycznie raz na dwa tygodnie.<jestesmy malzenstem 1,5 roku>On woli isc i gadac z inna kobitea i wlasnie to robi.Nawet nie wiem od czego tutaj zaczac .Non stop o cos sie klucimy,jak nie ja to On zuca dupa i sie obraza.Ostatnie jazdy poszly o dupe z ktora pracuje.Akuratnie chcialam zadzonic do Mojego brata a tu patrze bity dwa od tej suki... Pozniej popatrzylam na sms ... Pisali calkiem duzo,pozniej weszlam na gadu ... Romansowal z nia tak jak ze mna jak sie poznawalismy,glupie teksty,jaki on to jest fajny i rozrywkowy.W****ił Mnie! Zrobilam mu akcjie! a WCZESNIEJ zaraz po przegladniecie zablokowal sobie telefon ze nie moglam juz na nic patrzec.Tlumaczyl sie mi ze on potrzebuje PRYWATNOSCI...Ja to rozumiem ale to chyba nie tak ma wygladac ??Ze pozmienial hasla wszedzie ,czaji sie ze wszytkim!!Jak ja sie mam czuc ??,zagrozil mi rozwodem,a ja gluipa nie umiem mu powiedziec :spadaj na drzewo! Wczoraj byl niby na meskiej imprezie<Mnie wyslal na wakacje do Polski>Jest tyle sytlacji ze nawet nie wiem od czego i jak mam wszytko napisac !!!Szlak Mnie trafia bo nie wiem co ma robic! Ostatnio po imprezie pisal jej sms :Ze byl na imprezie i ze bylo calkiem fajnie,i SZKODA ZE JEJ TAM NIE BYLO ,A JA LEZALAM KOLO NIEGO o*******ilam go o to i zapytalam co to ma zanczyc szybko wyszedl z tej wiadomosci i udal ze patrzyl czy ja patrze co on pisze.Znow patrzyl czy zasnelam wszedl na ta wiadomosc i znow chcial wyslac i znow sie do niego odezwalam i rano stwierdzil ze sprawdzal mnie czy patrze co on pisze!!Czy to jest normalne!!!Kocham go ale widze ze jego uczucie sie chyba wypalilo.Ja nie chce bez niego zyc.Nie umiem.Boje sie zaczac wszystwo od nowa!!!Jest mi mega ciezko.Mieszkam za granica.Dodam ze Ona ma meza i jest dwa lata starsza odemnie! Co mam robic ? Jakies pytanie dawajcie! : confused:
Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-01-12 o 20:09
|
|
|