Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-12, 10:58   #222
effa79
Zadomowienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

Paprak ja dzis robie zakwas, taki 60godzinny znalazlam. Nie znalazlam chleba razowego, czy zytniego bez zakwasu, a kopalam wczoraj do polnocy. Efekt - zakawas robie dzis wieczorem

Natala nie daj sie tej wodzie i siedz z nami, bedziemy cie wspierac DIeta bialkowa to cos dla mnie, bo ja bym mogla zyc samym bialkiem

Rosalyn wczoraj weszlam na twoj blog i sie zastanawialam, gdzies ty

Paprak i Bambii poczekajcie, jak taki dwu - trzylatek spojrzy na Was... Ja rok temu zrobilam moj pierwszy tort w zyciu. Teraz czeka mnie jeszcze w lutym dla WIktora - ma byc mis podobno, a starszak sobie wymyslil, ze jego ukochana malpka bedzie obchodzic urodziny i zazyczyl sobie dla tortu bananowego...:e ek:

Bambii ja najwiecej jakies 96 kg NO ale to w ciazy... Mysle, ze nim zaczelam odchudzanie, to wazylam najwiecej, bo jakies 83 kg

Mamooli, jakby co, sluze pomoca, mam super przepis na biszkopt z oranzada I wielkie gratulacje z racji spadku wagi i cm To najlepsza motywacja, widze po mnie
Co do II fazy, to wegle nalezy wprowadzac stopniowo. Najlepiej na sniadanie i moze jakis owoc na poczatek w ciagu dnia. Ja teraz wprowadzam jedynie chleb na sniadanie. Jutro moze platki zrobie. Tak jak wyzej Ilona pisala - obserwuj swoj organizm, czy po czyms masz ochote na wiecej wegli - u mnie jest tak z makaronem np.... moglabym jesc bez konca niestety. Powodzenia

Ilonadzieki za wyklad... coz tego sie obawialam, choc mialam nadzieje, ze moze Tobie uda sie wyszperac wiecej Nic to pozostaje przy chlebie i zamiennie platkach do srody.

Czasami trzeba pogodzic sie z tym, ze wiecej schudnac sie nie da
...i wtedy zaczyna sie chudnac... ot cala tajemnica
effa79 jest offline Zgłoś do moderatora