Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Terapie przeciwtrądzikowe: ISOTREXIN
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-12, 15:21   #181
Queenie
Raczkowanie

Dot.: Terapie przeciwtrądzikowe: ISOTREXIN

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Mnie bardzo podraznia może dlatego lekarz zalecał mi filtry,bardzo się łuszczę i wychodza mi czerwone placki, niekiedy smaruję się co 2- 3 dni na wieczór, o częściej to nie wiem co by stało się z moją skórąCo do niespodzianek to mam wrażenie że nie tyle następuje wysyp , co wychodza te podskórne które już gdzieś tak głęboko są, no szybko sie goją, to chyba za sprawą antybiotyku bo jak używałam retininu A to te krosty strasznie się rozrastały tzn długo się goiły.
To nie tak źle, pewnie prędzej czy później i tak by się pojawiły Mojej brodzie bardzo przyda się złuszczanie
Polecono mi, żeby na początek smarowac przez dwa dni na noc, potem dwa dni przerwy i powtórzy to 4 razy. Jeśli nie ma podrażnienia, można codziennie. Jesli chodzi o ilośc, to bardzo cienko, wycisnąc porcję wielkości ziarenka groszku.

Udało mi się dostac w aptece próbki Dermedic Acne Expert intensywnie nawilżający (do skóry przesuszonej intensywnym leczeniem dermatologicznym), mam nadzieję, że wystarczy. Nigdzie nie mogę znaleźc AA Help żel - krem do oczyszczania wrażliwej skóry bezzapachowy, może poszukam czegoś innego dla wrażliwej cery.

P.S. Dziękuję Wam dziewczyny za zainteresowanie
Queenie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując