Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie panny, ale zawsze młode :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-12, 15:23   #2169
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Hejka
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
ale co tam, wróciłam ze ślicznym wiosennym płaszczyko-żakietem z Zary (przeceniony z 249 na 99, aż zal było zostawić) i z kamizelką. Resztę nadrobię w przyszłym tygodniu po szkole
o kurcze ja muszę sobie kupić w tym roku kurtkę wiosenną szkoda, że w Olsztynie nie ma Zary (chyba )

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Dzastuśmam nadzieję ze pzezębienie odeszło. B w piątek był grzeczny ale w sobotę po telefoie od brata sie zmienił i musiałam nim wstrząsnąćnawrócił się i już jest spowrotem grzeczny
chyba przeszło Ty to wiesz jak facetem wstrząsnąć buzi buzi Liloszku

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
W szkole przede wszystkim: ZIMNO!!! Politechnika Opolska celem zaoszczędzenia 70 tys zł wyłączyła na czas świąteczny(od 24 grudnia do 5 stycznia ) kaloryfery. Co się stało??? Paskudnie wyziębione rury nie wytrzymały napływu ciepłej wody i ...popękały. Fakt faktem- na zajęciach siedziałam w kurtce i rękawiczkach. W rękawiczkach waliłam w klawiaturę na przedmiotach komputerowych Na wykłady nie poszłam w niedzielę bo stwierdziłam że nie ma się co męczyć.
no to nieźle

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
my też wczoraj spędziliśmy miło dzionek Mieliśmy iść do kina, ale że ja co chwilę do kibelka muszę latać (mój wiercipiętek się usadowił na moim pęcherzu ) i mężu stwierdził, że bezsensu by to było. Dlatego zrobiliśmy sobie filmową niedzielę Pojechaliśmy tylko do KFC po żarełko (wiem, że nie zdrowe, no ale ).
jak ja bym zjadła coś niezdrowego np frytki i hotwingsy

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ja pamietam jeden reportaż w Tv-byłam wtedy w szkole średniej. Opowiadał on o rodzinie 5 osobowej- czworo dzieci i matka (ojciec umarł przygnieciony przez drzewo bo był drwalem)Mieszkali oni gdzieś na Mazurach. Bieda tam była aż piszczało. Poza tym nie mieli ani wody bieżącej ani prądu. Dzieciaki uczyły się w podstawówce a najstarsze w liceum. Uczyli sie na świetlicach, a gdy świetlice zamykano wracały do domu. Mimo niesprzyjających warunków miały one bardzo dobre wyniki w nauce.
I do końca życia nie zapomnę jak jedno z dzieci na pytanie o czym marzy odpowiedziało: aby nigdy nie brakło nam świeczek...no i może jeszcze chciałbym dostać paczkę chipsów. Nie komputer, nie rower,nie komórka tylko świeczki i chipsy.

Niewiele myśląc spakowałam do pudła czyste zeszyty (we wrześniu w hurtowni mama robiła mi zapas na cały rok), jakieś aartykuły piśmiennicze, kredki i takie tam a także książki, z których wyrosłam a były w bardzo dobrym stanie. Kupiłam też najwiekszą paczkę chipsów jaką udało mi się znaleźć i to wszystko wysłałam. jakiś czas później dostałam bardzo wzruszające podziękowanie i laurke od najmłodszej pociechy. Adres zdobyli z ...paczki bo tam wpisuje się adresata.
Tak niewiele trzeba by komuś sprawić radość i choć trochę pomóc
wzruszające...
nasza dobra, uczynna Izulka

byłam dziś w pracy (pierwszy dzień od 24.12.2008) stęskniłam się za tymi łobuziakami

a na uczelni przyszły zjazd to ----> chyba nie przejdzie metoda Kasienki a może...

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora