2009-01-13, 13:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)
Cytat:
Napisane przez betig1975
Kulbit - widziałam, jak kolega spadł z konia, patrzyłam czy wstanie. Byłam w lekkim szoku. Koń chyba się czegoś wystraszył, no i stanął na tylnich nogach, a kolega spadł... Na szczęście nic mu się nie stało.
Ja miałam okazję uczyć się jazdy konnej, ale zrezygnowałam. Wolę jeździć rowerem, przynajmniej mnie nie zrzuci. 
|
Kochana mój koń w szybkim galopie po lesie, wystraszył się ptaszka który przeleciał mu przed pyskiem i nagle stanął jak wryty, wyrzucając jednocześnie zad w góre.. nie miałam szans.. byłam kompletnie nieprzygotowana, ale w sumie moja wina, nie umiałam itrzymac się w siodle.. przekoziołkowałam nad łbem konia i spadłam plackiem na wystające korzenie.. straciłam dech, a łzy leciały mi ciurkiem po twarzy, bałam się ruszyc bo myslałam, że połamałam się całkiem..
Potem było juz tylko gorzej, ledwo wróciłam do stajni.. Następnego dnia od rana lekarze i od razu rehabilitacja.. i słowa "jazde konna proszę sobie wybic z głowy".. miałam wrażenie, że serce mi pęknie.. kocham konie i ciągle nie mogę tego przeboleć.. myślałam nawet o kupnie własnego konia.. teraz marzenia znikły.. bywa i tak..
Cytat:
Napisane przez betig1975
 torebka ma inny kolor
Ja oglądałam tam torebki, chciałabym jakąś kupić, jeszcze nie wybrałam..
|
No! Juz po opisie wynikało, że ten szary na zdjęciach jest przekłamany bo torebka miała w opisie koloru "zimny róż".
W rezultacie jest taka jak w tym poście:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1838
|
|