Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sabat Czarownic:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-13, 13:42   #3906
kulbit
Zakorzenienie

Dot.: Sabat Czarownic:)

Cytat:
Napisane przez betig1975 Pokaż wiadomość
Kulbit - widziałam, jak kolega spadł z konia, patrzyłam czy wstanie. Byłam w lekkim szoku. Koń chyba się czegoś wystraszył, no i stanął na tylnich nogach, a kolega spadł... Na szczęście nic mu się nie stało.
Ja miałam okazję uczyć się jazdy konnej, ale zrezygnowałam. Wolę jeździć rowerem, przynajmniej mnie nie zrzuci.
Kochana mój koń w szybkim galopie po lesie, wystraszył się ptaszka który przeleciał mu przed pyskiem i nagle stanął jak wryty, wyrzucając jednocześnie zad w góre.. nie miałam szans.. byłam kompletnie nieprzygotowana, ale w sumie moja wina, nie umiałam itrzymac się w siodle.. przekoziołkowałam nad łbem konia i spadłam plackiem na wystające korzenie.. straciłam dech, a łzy leciały mi ciurkiem po twarzy, bałam się ruszyc bo myslałam, że połamałam się całkiem..
Potem było juz tylko gorzej, ledwo wróciłam do stajni.. Następnego dnia od rana lekarze i od razu rehabilitacja.. i słowa "jazde konna proszę sobie wybic z głowy".. miałam wrażenie, że serce mi pęknie.. kocham konie i ciągle nie mogę tego przeboleć.. myślałam nawet o kupnie własnego konia.. teraz marzenia znikły.. bywa i tak..

Cytat:
Napisane przez betig1975 Pokaż wiadomość
torebka ma inny kolor
Ja oglądałam tam torebki, chciałabym jakąś kupić, jeszcze nie wybrałam..
No! Juz po opisie wynikało, że ten szary na zdjęciach jest przekłamany bo torebka miała w opisie koloru "zimny róż".
W rezultacie jest taka jak w tym poście:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1838

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora