Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-13, 17:14   #2181
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Jestem obecna
zajęcia na dzisiaj uważam za zakończone

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
Obecnie żyję o chlebie razowym i wodzie Jak zjem coś innego to zwracam.
Jestem chora i na dodatek dostałam @

Włączyłam kompa, bo się za Wami stęskniłam

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
mi też nie ja sie lubie z jasna skórą, ale ona mimo ze mega jasna jest w odcieniu zółtawym a takich podkładów nie chcą produkować

DW bone nie ma na Tru ostatnio
Reese jak wypatrzysz bone na tru to dawaj cynk

ja poluję na niego już od jakiegoś miesiące i w ogóle się nie pokazuje na ebayu to samo

dzisiaj testowałam tego deboraha od Ciebie, DW to to nie jest ale daje rade. Co prawda trochę szybko znika i brudzi trochę ubrania ale od biedy ( czytaj, kiedy nie ma bone) może być

Dziękuję jeszcze raz za próbaska, wystarczy mi na tydzień jak nie dłuzej

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
Rozciągnięta to ja jestem na wszystkie strony. Szpagaty robię na obie nogi i ten z przodu tez, nie wiem, jak się nazywa. Potrafię też stojąc wziąć prostą nogę w rękę i przyciągnąć do ucha. Kwiat lotosu robię bez problemu. Wypracowałam to codziennymi ćwiczeniami przez kilka lat.

podziwiam

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
Wiecie co Dziewuszki, mam jakiegos dola w te urodziny no moze nie dola, ale jakos tak sie wcale nie ciesze, taka zamulona jestem... to moje cwiercwiecze (25lat)!! a jakos tak wydaje mi sie ze nic specjalnego nie osiagnelam i od paru lat stoje w miejscu, nic sie nie dzieje... no sama nie wiem, chyba przesadzam
Nulko

jeszcze całe życie przed Tobą
Zobaczysz osiągniesz jeszcze naprawdę duuużo.

Jak to nic nie osiągnęłaś skończyłaś studia, masz pracę, układa Ci się z Tżtem. Na codzień nie doceniamy takich rzeczy a to przecież też osiągnięcie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Dziewczyny wrociłam do domu i zaraz zaczynam świętować Taty urki 50-te.Przekażę od Was życzenia

co do szpagatów podziwiam
co do figurek to nie pdoba mi sie talaseczka ze zdjęcia, dla mnie to wieszak. Hihit widzę, że masz naprawdę manię na odchudzanie(jak zwał tak zwał) mam nadzieję, że robisz to z rozwagą...

dostałam kremiki repairwear clinique i wszem i wobec oznajamiam, że są śweże

za zdrowie taty

i jeszcze jedna baaardzo ważna rzecz

Nulko

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.