2009-01-13, 21:10
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
Cytat:
Napisane przez tajga1
Masi, dziękuję za odpowiedź. Będę smarować dalej 3x dziennie, zwłaszcza że mam ten komfort iz nie muszę wychodzić z domu narazie. No i nawilżac tak jak radzisz.
Moja dermatolog powiedziała, że od dziś mam smarować 2x dziennie, ale ona jakaś taka wystraszona jest.... boi się czy co??
Najpierw kazała mi maskę trzymać 6 godzin, a ja naprawdę jestem gruboskórna, do tego z zaskórnikami i rozszerzonymi porami, więc spokojnie mogłam dłużej potrzymać.
Później kazała mi cosmelan2 przez 1 tydzień smarować 3x dziennie, ale zmywać po 3 godzinach....
Jakoś dziwnie......
A ja nie dopuszczam do siebie myśli, że może nie być efektu!! Dlatego też zamierzam dalej smarować, póki plamy nie zejdą na dobre!!!
Chce pozbyć się dziada!!!!!!!!
|
Ja ci pisałam Tajga- niektórzy lekarze tak mają- niewielkie doświadczenie i boją się, ze jakby coś się stalo Twojej ślicznej bużce, to Ty do gabinetu i awanture zrobisz...więc stosują metodę panu Bogu śweczkę i diabłu ogarek.
Jak czujesz ze dajesz rade to smaruj- ja prawie 2 tyg. 3 x dziennie jechałam- chociaz mój doktór był i tak bardziej postępowy i kazał mi 10 dni. Ale moje plamiska chyba nie były takie starszne- oprócz jednej na policzku, co mi cień jeszcze został...
|