Namieszałaś mi w głowie strasznie

Pogubiłam się już zupełnie. Musze coś w takim razie poczytac o tych pociążowych, czy faktycznie jest szansa że będą skuteczne w zwykłym wyszczuplaniu, czy działają tylko po ciąży (kurczę, jak sama nazwa niby wskazuje

). Pas pani Krysi- padłam

Mowisz ze z rozmiarami kiepsko? No tak, chyba żadna kobieta nie wciśnie się od razu po ciąży w S czy nawet M.. A co się stało z Twoim starym pasem?
Właśnie tak śrenio mam ochotę chodzić na zajęcia w takim pasie... Troche tak jakoś

Znalazłam kilka na allegro ale są tak podejrzanie tanie że jestem nieufna. No nie wierzę że coś za 20 zł może działać
Zrobisz wielką premierę w sezonie wiosenno- letnim, mąż będzie zachwycony
Też nie lubię orsaya, a to z uwagi na to że rzeczy kupione tam niszczyły mi się pokilku praniach, były strasznie kiepskie jakościowo i z naprawdę niefajnego materiału. Przy tym jeśli chodzi o ubrania to wolę mieć mniej rzeczy, ale dobrych jakościowo, niż dużo więcej ale marnych.
Dorinko i daj spokój z tym krysysem bo wyglądasz tak że niejedna 20 może się schować
Edit:
Madlen, nie miałam pojęcia że nie moge zagłosować kilka razy od siebie
dobrze że napisałas zanim sprobowałam
Słusznie z info na blogu, wiele osób pewnie chce zagłosowac ale zniechęca ich szukanie informacji, jak to zrobic, jaki jest numer bloga, etc.