Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 10:18   #106
Madlen__18
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Namieszałaś mi w głowie strasznie Pogubiłam się już zupełnie. Musze coś w takim razie poczytac o tych pociążowych, czy faktycznie jest szansa że będą skuteczne w zwykłym wyszczuplaniu, czy działają tylko po ciąży (kurczę, jak sama nazwa niby wskazuje ). Pas pani Krysi- padłam Mowisz ze z rozmiarami kiepsko? No tak, chyba żadna kobieta nie wciśnie się od razu po ciąży w S czy nawet M.. A co się stało z Twoim starym pasem?

Właśnie tak śrenio mam ochotę chodzić na zajęcia w takim pasie... Troche tak jakoś Znalazłam kilka na allegro ale są tak podejrzanie tanie że jestem nieufna. No nie wierzę że coś za 20 zł może działać

Zrobisz wielką premierę w sezonie wiosenno- letnim, mąż będzie zachwycony

Też nie lubię orsaya, a to z uwagi na to że rzeczy kupione tam niszczyły mi się pokilku praniach, były strasznie kiepskie jakościowo i z naprawdę niefajnego materiału. Przy tym jeśli chodzi o ubrania to wolę mieć mniej rzeczy, ale dobrych jakościowo, niż dużo więcej ale marnych.

Dorinko i daj spokój z tym krysysem bo wyglądasz tak że niejedna 20 może się schować

Edit:
Madlen, nie miałam pojęcia że nie moge zagłosować kilka razy od siebie dobrze że napisałas zanim sprobowałam
Słusznie z info na blogu, wiele osób pewnie chce zagłosowac ale zniechęca ich szukanie informacji, jak to zrobic, jaki jest numer bloga, etc.
Też nie wiedziałam, przysłali mi mejlem regumalin, że z jednego numeru telefonu jeden sms na dany blog. W sumie dośc sprawiedliwe, mozna by było głosować samemu na siebie, heh..
I coś wam poowiem: najbardziej mi zależy, jeśli chodzi o te konkurs : żeby jak najwięcej osób weszło na blog, może przeczytało..i gdzieś tam dalej w kwestii marzeń, żeby go przeczytał juror, bo wtedy będę mieć rzeczową opinię na temat tego co tam jest.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora