2009-01-14, 10:48
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzjerski cennik :)
Drogi milypaniczu
Po pierwsze - to mile, iż zarejestrowales sie na tym forum specjalnie po to aby napisać odpowiedz na mojego posta .
Po drugie - zupełnie nie trafiłeś z tymi zarobkami, procentami, higieną i całą resztą. Nie wiem dlaczego w Polsce tak bardzo piętnowane jest to, że ktoś może cenic swoja pracę. Zaraz znajdą sie tacy, ktorzy będą krzyczeć o wodzie sodowej. Zgodzę się, ze o umiejętnościach fryzjera swiadczy pelny grafik i zadowolenie klientek - wobec tego jeśli ktoś nie spelnia tych zalozen to raczej szybko musi szukać innej pracy - mi to nie grozi więc nie musisz martwić się o moj dystans i pokorę Jeśli chodzi o higienę pracy - zdziwisz sie ale nawyk dezynfekowania narzędzi po każdym kliencie wpoiła mi osoba od ktorej zaczynałam sie uczyć i pozostał do dzisiaj, nie jesteś więc az tak wyjątkowy. Piszesz też o pracy pod czyimś szyldem troche bez sensu - kazdy zaczyna pod czyims szyldem i pracuje tam dopoki warunki mu odpowiadają albo dopoki nie poczuje potrzeby otwarcia wlasnego salonu.
Proponuję zakończyc tą dyskusję bo mocno zbaczamy z tematu dla jakiego był założony ten wątek. Pozdrawiam i życzę więcej tolerancji na poglądy innych.
|
|
|