Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W O Ś P - (...) i o jeden dzien dłuzej.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-14, 23:23   #235
Madaaa
Zakorzenienie

Dot.: W O Ś P - (...) i o jeden dzien dłuzej.

Cytat:
Napisane przez Arethaf Pokaż wiadomość
Nasłuchałam się od bliskiej koleżanki.
I nie obrażaj mnie, mówiąc, że słucham księdza Rydzyka, bo chyba zbyt mało o mnie wiesz
Mam swoje zdanie na ten temat, i cóż, może mam dla Ciebie poglądy konserwy,że nie toleruję puszczania nieletnich na takie festiwale, gdzie większość ćpa i chleje.
Litości, ja nie jestem przeciwniczką tej imprezy- gdybyś czytała moje posty ze zrozumieniem, nie byłoby problemu. Ludzie chcą sobie posłuchać muzyki-ok, to jest fajne, ale na pewno nie patologia wśród nieletnich. Ale zawsze najłatwiej nazwać kogoś MOHEREM (nawiązując do ojca Rydzyka).

A ta następna z Rydzykiem
Nie jestem głupią gąską, mam swoje zdanie i WYOBRAŹ SOBIE, podchodzę krytycznie do źródeł informacji. A że mam wiarygodne, to chyba o czymś świadczy?

Podchodzicie tak entuzjastycznie i idealistycznie do tego Wood'a, a ciekawe, czy wysłałybyście na nie swoje dzieci?

Aha i tak dodając na końcu, gdzie ja napisałam, że tam wszyscy jadą ćpać i chlać? Może ktoś mi zacytować zdanie "Na woodzie wszyscy ćpają i chlają? Wszyscy bez wyjątku"?
Bo ludzie mowia...tak sie nie wydaje swoich opini. A co do nieletnich to niech rodzica ich wychowująi pilnują. Jesli dziecko porzadne to bedzie potrafilo sie bawic bez alkoholu. No sorry, ale dzisiejsza mlodziez bardzo wczesnie zaczyna spozywaz rozne uzywki, ale to nie wina Owsiaka. Nie na Woodstocku to gdzie indziej.

Aha dodam ze na woodstocku tez pytaja o dowod osobisty przy zakupie piwa....wiec na PW nie panuje zasada robta co chceta. Nikt nic na to nie poradzi, ze ludzie juz najmlodsi lubią sie upijac. Mnie osobiscie tez niektore widoki pijanych zniesmaczyly, ale podchodze do tego z rezerwą, bo wszytsko jest dla ludzi, jesli umie sie z tego korzystac. Alkohol nie jest zly w odpowiednich ilosciach. I w kazdym innym miejscu na imprezach biegaja pijane malolaty. Troche to smutne.

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2009-01-14 o 23:30
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując