Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-14, 22:29   #565
Justine1988
Zadomowienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Hejka Lejdis!
Ja na chwilkę żeby Wam rzec CZEŚĆ, no ale Wa ni ma
Tak mnie dzis studenty wkurzyły, że mało - mośki nic się nie uczą, olewają i nawet chamsko się zachowują, podczas gdy ja się staram na kolejnym terminie zaliczenia (poprawka) im pomóc i zdać! O ja naiwna!!!
Tak więc zaraz wracać muszę bo mam stosik ich makulatury do poprawy (bo już kurcza patrzę, a tam takie głupoty, że mało! A jeszcze 1 ktoś głupotę napisał i "dziwnym trafem" 4 kolejna to samo - w ogóle nie myślą! Takie te notatki mają i uczą się od 1 osoby, nawet pisać się niektórym nie chce! Oj mówię Wam - mam ochotę dać im nauczkę i nie popuścić!!! Tylko, że... - no właśnie: wcale się tak nie da, bo zaraz dziekan poprosi na rozmowę, że studenci się skarżą, że krzywdzeni itp., a dziś czasy takie jakieś "niespokojne" , że to student częściej ma rację (wiecie - ponoć niż idzie - ja piszę ponoć, bo jak się w końcu wszystkie poznane mi od maja girls na wizażu zaciążą, to będzie dzieciaczków trochę, nie? A u nas tu także, a jak! )

No nic - wygadałam się Wam

Blondi - super, że ślub tak blisko! To odliczamy dni, no nie? A suknia juz jest? Udała się ładniutko??? Na pewno - I hope, nie?

Magdzia - no kurcza, dlaczego akurat do 25 stycznia w Gdyni na "wieżę"? a póżniej nie można? Bo teraz nie da rady... Ale Ty tu gadaj jak po fryzjerze, jakie masz teraz włoski?, no i jakie wyniki ze szpitala? - I hope, że dobre, co???
A tekścik o "zawieszającym się systemie kobiecym" extra - no i wiadomo, że najlepszy, bo ...kobiecy, nie?

Ali - no extra! Ła! Super! Ależ bym tak chciała!!! A dużo macie tam śniegu? Zdjęcia porób koniecznie, co? No i nie pracuj w tej pracy tyle, ok? No

Justine - oj, to widzę, że "akcja nadal w toku" - - - mam pytanko: nas tu czytałaś ze złośliwościami...? - no tak coś piszesz? Ej, nie chce się wierzyć, to chyba jednak nie u nas - prędzej (stety, niestety, na gangu wcześniej bywało - tak?)
No trzymam kciuki za wieści jakich chcesz i dawaj szybko znać jak poszło - tak czy tak, nieważne, ok? Aha - no i co z tymi sprawami damsko-męskimi? Ojej - wszak to jest Lejdiskowy temat jak najbardziej, temat rzeka i to bez początku i ujścia, więc spoko i śmiało wal!

Sylu - no i jak super, że jesteś w końcu w Norwegii i sie odezwałaś! No i mniemam, że częsciej się bedziesz odzywać, bo skoro teraz ładnie grzecznie jeszcze leżysz (oby już niedługo! Oby już Fasolka spokojny miała domek - 3mam kciuki!!! Ja też mysli głupie miewam - ojejcia, a dziś mi Mam nie pozwoliła rąk do góry podnieść gdy szalik założyć chciałam na kurtkę... - o ła! No szok! To już chyba przesada!`Ale przez takie coś to jeszcze gorsze głupie mysli przychodzą, bo ja wszak pracuję, chodzę, nawet swetry ostatnio wieszałam w dzikiej pozycji faktycznie dośc nawet wykręconej... - no i teraz się tylko boję!!! Brrr!!! Ale wszak dość mysli głupich - dobrze jest i będzie i tak trzymać!!! Co nie? NO!!! A Tobie też tak "nudzą i straszą" życzliwie? Ja już miałam czasem dośc, no ale się trzymam i staram myśleć pozytywnie - tak jak powyżej, więc wiesz - wesprzyj mnie i Ty i też tak myśl, ok? Blondi tak chyba myśli pozytywnie, nie Blondi? I tak własnie ma być!!! )

A co u Domi? Ciekawe na której jest teraz stronce wizażu... i w ogóle co porabia? Hej, hej - odezwij się i napisz jak tam choćby lajtowa sesyjka u ciebie, co? Aha - a wiesz Domi, tak sobie kiedys pomyślałam, że ja zupełnie nie wiem: Twój tż na studiach z Tobą chyba nie jest? Ale On też studiuje, czy juz pracuje czy jak? Coś mi się chyba pomyliło czy co? No sorki - nakieruj mnie i "wyprostuj", bo już nie wiem

Mam nadzieję, że Zuzia ma się lepiej - trzymaj się Kochana, trzymaj!!!

A Loni to nas już jednak olała...? - - oj Ta...

Hej - i nic nie wywołujecie???? Dajcie znac kiedy robimy choć godzinę "pogadania" na Lejdis - w który dzień i o której, ok? Tak żeby każda zabiegana współczesna Lejdiska mogła się na chwilę tu u nas zrelaksować, ok???? To czekam na propozycje!!!

Pa - wszak i tak Was nie ma, a jeszcze sesję innych na głowie mam
Witam....tak u mnie akcja nadal w toku jutro robie rano test juz mam zakupiony korci mnie ale wytrzymam...wzielam sobie wolne w pracy bo jade do szczecina...i przed wyjzadem zatestuje;-)...a jesli chodzi o te sprawy damsko meskie to naszczescie juz nieaktualne..mialam male spiecie z chlopakiem ktore dotyczylo naszej przyszlosci...chcialam sie poradzic..bo ona mial nagrana prace ...fajna w swoim zwodzie ale 80 km od nas....wiec nie fajnie ale moj chlopak bardzo sie na nia napalil a ja bym nie mogla z nim wyjechac za bardzo...mam tu siostre pod opieka on niby to rozumie..ale...chcial i mial zamiar tam zamieszkac z kolegami...a jak by sie sprawdzil na okreseie probnym mial mnie potem sciagnac i znalezc mi prace ale to nie takie proste..potzrebowalam pomocy i rad..ale juz nieaktualne...bo znalazl prace tu w naszym miescie...ale za duzo gorsze pieniadze ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma....w kazdym badz razie jestem spokojniejsza ze ma cokolwiek....bo jakby test wyszedl pozytywny to mielibysmy problem a tak jakos damy sobie ewentualnie rade pozdrawiam goraco
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora