2009-01-15, 09:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Napisane przez madlen28
i przepraszam że tak wtargnełam z nienacka....pozdrawiam i znikam póki co...
|
Nie ma za co przepraszac Madlen zapraszamy czesciej
Cytat:
Napisane przez LilStar
Dagmarko no ja się nie dziwię z tego co Tatko powiedział 
i nie ryzykuj pójścia do szpitala w tym przyodziewku...  ktoś mógłby się palpitacji serca nabawi. jak tam po bieganiu? 
wiesz mam jeden wypróbowany sposób na brak snu-szklanka mleka  mi pomaga. to może byc oznaka Twojego zestresowania. dbaj o siebie
|
Dlatego nie bede tak biegac mam jakas pizame u rodzicow na dnie szafy tylko musze do nich jechac po nia . A szklaneczke mleka przed snem musze wprowadzic . Uwielbiam cieple mleko 
A ty Liloszku nie przepracowywuj sie za bardzo i uwazaj na okruszek  . Cos ostatnio nie mozemy sie wieczorem spotkac na gadulcu 
Cytat:
Napisane przez malutka_24
A druga rzecz jest taka, że moje kochanie w trosce o mnie i maleństwo, a może ze swojej wygody, żeby nie słuchać mojego stukania w klawiaturę, kupiło dzisiaj ruter  Zainstalował i w ogóle i teraz pisze do Was z łóżeczka 
|
O prosze jaki przykladny mezus. Usciskaj go mocno za taki gest 
Cytat:
Napisane przez izazusia
Dageciku ja też mam sporo koszulek "podfruwajek" ale jak jadę do teściów czy do domu to w tym nie paraduję  Na tamte wyjazdy mam piżamiki- krotkie spodenki i koszulka na ramiączkach albo długie spodnie i koszulka  Przed szpitalem radzę się wybrać do Tesco.
Dageciku mi na bezsenność pomaga lektura...wykładów ze współczesnych materiałów inżynierskich dr Namysło. jak chcesz daj znac to ci podeślę- 5 min lektury i zasypiasz jak umęczone niemowlę 
|
Ach Izus moi rodzice sa juz przyzwyczajeni do takich koszulek . Jeszcze jak nie bylam mezatka (co ja mowie, nim facet sie pojawil w mym zyciu) latalam po domu w takich cudakach. Bylo ich znacznie mniej bo zwykle pizamy tez byly ale juz zdazyli sie przyzwyczaic. A u tescow, no coz..... wracam z lazienki w dresie aby ich nie szokowac hehhehe. A co do ksiazki to sadze ze tak ostatecznosc w dzialaniu tez wskazana
Jej Gosienko dziewczyna z papierosem ... bleeeee... Dla mnie facet z papierochem to juz jest jakas pomylka a co dopiero kobieta. Jakos jedno do drugiego w ogole mi nie pasuje
Cytat:
Napisane przez kasienka1985
Bleeeeeeeeeeeeeeeeeee 
Idem po arbatke, kce któraś? 
|
Ja poproszem Kasienko
|
|
|