2009-01-15, 10:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Haniu, Twoja wiedza na temat czynności życiowych garderoby jest zaskakująco mała  Oczywiście, że odżywia się ubraniami  hehehe
|
Bo ja nie mam i nigdy nie miałam garderoby....to stworzenie dla mnie jeszcze dość obce
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Kolory ścian możesz zobaczyć na stronie nobilesa - jesień orzechowa i lato słomkowe 
|
se zaraz poszukam
Cytat:
Napisane przez Madlen__18
I w ogóle..wczoraj zrobiłam leczo. Jakoś mnie wzięło ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Pierwszy raz w życiu robiłam i pyszne wyszło//chociaż was mogłam o przepis zapytać bo robiłam "z głowy".
|
Leczo...zimą :co nfused:. Skąd miałas cukinie? z tych malutkich robilaś? No i pomodory są teraz beee.
Dobre Ci wyszło?...ja bym zjadła ale z cukinią od tesciów z działki i soczystymi pomidorami
Cytat:
Napisane przez Svinecka
no ale o to chodzi, ze on nie potrafi zrozumiec, ze nawet jak ja reaguje na cos nerwowo to dla dobra dziecka moglby sie czasem ugryzc w jezyk albo powiedziec kochanie nie denerwuj sie
ja wiem, ze on tez sie stresuje problemami w pracy, z kasa, remontem ale ja jestem w ciazy - szaleja mi hormony, brak mi papierosow i seksu, wszystko naraz, do tego stres z powodu kasy i remontu
ahh czasami mam dosc wszystkiego
mam ochote sie wykrzyczec a nie mam gdzie
|

Svinevko ale przeciez nie ma sensu kłócić sie , fochac i nie odzywac. Macie cięższy okres..lepiej ze soba porozmawiac na spokojnie. Powiedz mu dokładnie to co nam napisałaś.
Najgorzej swoje nerwy i flustrację wyladowywac na bliskiej osobie..najprosciej ale najgorzej.
Cytat:
Napisane przez Madlen__18
No dobra Svinecko, ale on też ma emocje. I oboje powinniście nad sobą zapanować trochę. Cięzko mi sobie wyobrazić, że kobieta podminowana bez przerwy i ciągle foch a facet zawsze zachowuje spokój, tym bardziej jeśli macie podobne impulsywne charakterki 
|
Dokładnie
|
|
|