Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sprzedaż perfum w klubowej toalecie:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-15, 10:13   #2
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: sprzedaż perfum w klubowej toalecie:)

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Założyłam wątek, bo przypomniała mi się pewna dziwna sytuacja związana z perfumami.Będąc w Anglii natknęłam się na dziwne zjawisko
Weszłam do toalety w klubie, a tam pewna ciemnoskóra kobitka miała porozstawiane na blacie różnorakie perfumy.Nie pamiętam czy można było kupić całe flakony(ale raczej tak), ale na pewno można było kupić psiknięcie, które kosztowało chyba 1-2 funty.Byłam w wielkim szoku, bo u nas nigdy czegoś takiego nie widziałam
Spotkałyście się kiedyś z czymś takim??Ciekawe na czym polega ten biznes?Gdzie nabyła te perfumy?Podejrzewam, że nabyła je gdzieś w niskich cenach, a potem zarabiała na pojedyńczych psiknięciach lub sprzedawała niepełne flakony, jeśli ktoś chciał.Interesujące bardzo..., może ja zrobię taki stragan w którymś z wrocławskich klubów (ale bym się obłowiła).Żartuję oczywiście
Massakra! ale obłowić to się faktycznie mogła! jeśli z 1 ml wychodzi 10 psików- to za flache wychodzi 1000 funtów! Trzeba pomyślec nad takim biznesem
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując