2009-01-15, 12:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Napisane przez Svinecka
ja sie nie unosze duma...nie rozumiecie mnie dziewczyny....mnie jest przykro bo czuje sie nie kochana, brakuje mi czulosci i TZ sie zachowuje zle ale ja z tego powodu nie mam zamiaru sie na niego foszyc czy cos ani nie chce sie z nim nie widziec zeby zrobic mu na zlosc tylko po prostu jest mi przykro i potrzebuje spokoju i przemyslenia dlatego nie chce sie z nim widziec bo mi tak cholernie przykro
co do wyciagania reki, przewaznie on wyciaga i zawsze rozmawiamy o tym co nas boli naprawde - ale pozniej znow jest to samo
|
Ja Cię rozumiem Svinecko...rozumiem ze jestes zła, ze brakuje Ci czulosci (mnie też ostatnio brakuje), rozumiem ze potrzebujesz odpocząc, przemysleć (ja tez czasem potrzebuję)...ale
To zjawisko "błędnego koła" istnieje i jak sie człowiek nie ocknie moze zabrnąc za daleko i odwrócić wszystko juz jest trudno.
Tylko o tym piszę.
Własnie się boję tego błędnego koła..bo już mam dosyć tej naszej sytuacji lozkowej..i wczoraj wieczorem już mialam mysli ze jakby nawet chcial to nic z tego bo mi juz pomalu jakakolwiek ochota przechodzi .
|
|
|