Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-15, 12:50   #281
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
ja sie nie unosze duma...nie rozumiecie mnie dziewczyny....mnie jest przykro bo czuje sie nie kochana, brakuje mi czulosci i TZ sie zachowuje zle ale ja z tego powodu nie mam zamiaru sie na niego foszyc czy cos ani nie chce sie z nim nie widziec zeby zrobic mu na zlosc tylko po prostu jest mi przykro i potrzebuje spokoju i przemyslenia dlatego nie chce sie z nim widziec bo mi tak cholernie przykro

co do wyciagania reki, przewaznie on wyciaga i zawsze rozmawiamy o tym co nas boli naprawde - ale pozniej znow jest to samo
Ja Cię rozumiem Svinecko...rozumiem ze jestes zła, ze brakuje Ci czulosci (mnie też ostatnio brakuje), rozumiem ze potrzebujesz odpocząc, przemysleć (ja tez czasem potrzebuję)...ale

To zjawisko "błędnego koła" istnieje i jak sie człowiek nie ocknie moze zabrnąc za daleko i odwrócić wszystko juz jest trudno.
Tylko o tym piszę.

Własnie się boję tego błędnego koła..bo już mam dosyć tej naszej sytuacji lozkowej..i wczoraj wieczorem już mialam mysli ze jakby nawet chcial to nic z tego bo mi juz pomalu jakakolwiek ochota przechodzi .
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora