2009-01-15, 13:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
rzeczywiscie dzis pustki 
ja dzis rano zaliczylam po raz pierwszy sama wyprawe do lekarza samochodem - myslam, ze gorzej mi pojdzie, ale zamontowanie fotelika trwalo doslownie chwilke, chcoiaz robilam to po raz pierwszy, Karolka byla grzeczna i zasnela jak tylko ruszylam, u lekarza smiala sie i gadala do niego - wiec moge sobie sama dac rade 
a bylysmy u okulisty z ropiejacym oczkiem - dostala kopelki i mam jej tez masowac to oczko
na szczepionke idziemy we wtorek, mam nadzieje ,ze zniesie ja dzielnie 
ostatnio samo badanie bylo gorsze od uklucia
Paula - jaki dawals czopek przeciwbolowy malemy? paracetamol?
wlasnie nagrywam fotki na plytke i po poludniu idziemy oddac do wywolania
a to tylko mala czesc, bo cala masa czeka na swoja kolej
a wiecie co - ja mimo, ze tez swistak to sie nie czuje jak bohater dnia swistaka
moze dziwna jestem, ale jakos mi dobrze z ta codziennoscia
xandra - ja jak Karola byla malutka nie kapalam jej codziennie - bo ona strasznie krzyczala i nie chcielismy jej wkurzac kapalismy co 2-3 dni zalezy jak przypadlo i przezyla - teraz ja kapiemy codziennie, bo juz nie placze przy myciu - chociaz przy ubieraniu bywa roznie
aha - odwiedzila nas pielegniarka - w sume nic ciekawego nie powiedziala - przyniosla troche ksiazeczek reklamowych - typu jak karmic piersia, zywienie dzieci od 0-12 m-cy - to co w przychodniach lezy
wypelnila swoje papierki, popytala sie o Karolke, chciala zeby pokazac jak lezy na brzuszku i powiedziala, ze wroci za miesiac 
na szczescie mila babka i gadula
|