2009-01-15, 15:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Cytat:
Napisane przez Olunia1989
Vill, pamietasz -jakis czas temu- jak kilka dziewczyn powidzialo Ci (na watku) ze Twoje posty są czase dziecinne, ze idealizujesz P., ze to strasznie wkurza i ktos nawet napisal ze czasem omija Twoje posty??
wg mnie baaaardzo sie zmienilas, od kiedy zaczelas studia. nie wiem czy zycie w innym miescie czy cala ogolna atmosfera to sprawila, ale nie jestes juz tą sama Vill co przed matura  tak jak pisaly dziewczyny - Nija zrobila sie bardzo kobieca, tak ja mam wrażenie że wydoroślałaś nam w tym wrocku ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) i może mi się tylko wydaje, ale nawet po Twoich postach widze ze cos tam w Tobie spoważniało ;]
ale to tylko moja mala opinia ktora w ogole moze Cie nie obchodzic..
w kazdym badz razie to co zakreslam na grubo - to fajne ambitne plany i kilka podobnych tez bym chciala zaczac realizowac + moze kurs tańca który odkladam i odkladam ;]
i fajnie, ze uswiadomilas sobie, że P nie byl ostatnim w Twoim zyciu i warto dać sobie czas i wlasnie odżyc
|
no juz ost dziewczyny mowily podobnie ze sie zmienilam 
no ja tam nie wiem, mam troche inne spojrzenie na swiat
takie ze ja i tak rade sobie dam, ze marzenia trzeba samemu spelniac, bo nikt za nas tego nie zrobi,
ze nie warto przejmowac sie rzeczami, ktore wlasciwie nie maja zadnego znaczenia
no i staram sie tez nie pokazywac ludziom tyle egoizmu co dawniej
[czasem to silniejsze ode mnie, ale sie staram! ]
a P. mnie bardzo zmienil, znaczy sie ..wiecie..
to pierwsze idealne zakochanie, i rozczarowanie, to zmienia czlowieka
ja go luuubie, ale nie mam jeszcze tak silnego instynktu macierzynskiego
ale dobrze ze sie stalo.
juz to docenilam..
a teraz zaraz ide sie zajac mlodym fajnym studentem polibudy ;>
znaczy musze zobaczyc czy fajnym 
i zdam relacje
|