2009-01-15, 21:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
Napisane przez phdwao
dziewczyny co znaczy jak złoto brudzi place? moja mama ma czarne poprostu jak ściąga pierścionki-niegdy tego nie miała tylko teraz wiecie coś o tym?
|
Ponoć jakaś choroba 
Cytat:
Napisane przez hihi
|
Wcale ie jest gruba, ale już pamiętam, ze jedna z polskich modelek też miała taki przypał - była już ubrana do wyjścia na wybieg i złapał ją projektant (nie pamiętam kto) i powiedział, ze jest za tłusta
Ona rozmiar 34/36 tylko cycki miala duże chyba miska D czy C i nie wpuścił jej na wybieg 
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p
Ja to znam się raczej z doświadczenia znajomych.
I moja skromna opinia jest taka  lepiej wziąść kredyt hipoteczny i zostawić to mieszkanie co masz. W razie czego ( odpukać w niemalowane  ) masz zapewniony dach nad głową. A to mieszkanie możesz wynając i mieć pieniądze na spłatę kredytu który weżmiesz na dom 
Ponadto taki konsumencki na większą kwotę to trudniej dostać niż hipoteczny bo trzeba mieć niezłą zdolność kredytową. Przy hipotecznych zabezpieczeniem jest mieszkanie więc nie jest to już taki duży problem.
|
Dokładnie tak samo myślę.
Znalazłam mieszkanie, które by mnie interesowało bardziej niż tamto od znajomych... Bo ma 60 metrów taras  
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p
ja uzalezniłam się od ebayu 
ale to niebezpieczna forma zakupów, bo wydaje się dużo nie czując tego 
ale polecam  ta adrenalinka przy końcu aukcji 
|
Ja też lubię ebaya - ostatnio chciałam kupić za 8 usd PI ale rozsądnie najpierw spytałam o koszt wysyłki a panna mi pisze, ze 40usd 
Chyba ją popipało
|