2009-01-16, 11:50
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mieszkanie z rodzicami!!-teściami
Cytat:
Napisane przez kasiaher
nie rozumem o czym teraz mówisz, jak to mniej swobody niż w domu z tesciami , rodzicami ?????
jęsli masz zamiar tak mieszkać to proszę bardzo
tutaj każdy może wyrażać zdanie na ten temat,
ale jak tak pomieszkasz chociaż rok to porozmawiamy czy zminiłaś zdanie czy nie. Może zaliczysz się do tych wyjątków o których wpominałam parę postów wcześniej.
|
Ano dlatego, że w mieszkaniach w 'blokach' ściany mają uszy i jak sąsiad z góry bąka puści to u nas słychać. Nawet jak będziecie mieć samodzielne mieszkanie to te wszystkie odgłosy związane z sexem i czy kłótnią będą słyszeć sąsiedzi. Więc taka średnia prywatność jak dla mnie.
Zresztą ja nie mam zamiaru z niczym sie hamować. Czemu miałabym się wstydzić skrzypiącego łóżka? W końcu sex w małżeństwie jest czymś normalnym i jak sobie jęknę od czasu do czasu to też raczej nic bulwersującego w tym nie będzie. Jeżeli chodzi o pukanie, chodzenie w majtkach czy bez nich, to uważam że jak raz czy dwa rodzice zastaliby nas w intymnej sytuacji to potem sami doszliby do wniosku, żeby być bardziej 'ostrożnymi' (ale to tak teoretycznie, bo raczej nie robią takich nalotów bez ostrzeżeń).
I w końcu, jestem w tyle dobrej sytuacji, że to teściowie nas proszą, żebyśmy z nimi zamieszkali, nie mam zamiaru zbytnio się dostosowywać, a jak im sie nie będzie podobać to się wyprowadzimy.
|
|
|