2005-12-16, 20:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kitka jedzie na sterylkę, trzymajcie kciuki!
Cytat:
Napisane przez lexie
Aguś, a Ty myślisz, ze gdzie Bazyli najchętniej się wyleguje jak ja siedzę przy kompie? Na biurku pod lampką  Solarium  Chyba nie wie jeszcze, że to niezdrowe
Chciał mi sie na kolanach ułożyć, ale to jest 6 kilo kota, nie da rady jesli go nie trzymam z którejś strony - spada 
|
A moje nie idą do ciepła, nie mam pojęcia czemu hehe Nawet przy grzejniku specjalnie dla nich łóżko postawiłam a one nic hehe Na biurku nie ma nic poza stosem papierów i długopisów (po chyba ze liczyć inne ******ły hehe) a lampka stoi daleko dosyc bo metr dalej na toaletce hehe
U mnie z Kseną też są problemy bo przytyte to jest hehe Zawsze siada w kuchni na stole i miauczy jak ktos cos w kuchni robi zeby ja wziasc (oczywiście tylko do mnie nie idzie na ręce ) Jak już się ją weźmie to siada na ramieniu tak zwisająć i za cholere nie chce zejść chyba że ktoś siądzie wtedy ucieka wbijajac pazury paskuda. No i trzeba tak z nią chodzić 
Cytat:
Napisane przez Izunia86
Slodkie  Ja tez chce zeby moj Garfieldek byl taki duzy juz
A dzis bylam u znajomej , a tam takie malenstwo . Malutenki kotek ,wziala kotka z podworka ,podobno lezal i piszczal
Jak go zobaczyla to normalnie szok ,taki maluski ,jak jakas zabaweczka nakrecona  Ale je juz sam  Tylko ma koci katar , duzo jej naopowiadalam ,ze musi bardzo o niego dbac i leczyc ale nie wiem czy cos wiele do niej trafilo  Miejmy nadzieje ,ze zachowa sie odpowiedzialnie .
|
Biedne maleństwo też mam nadzieję że znajoma zachowa się odpowiedzialnie i wszystko będzie z kotkiem ok
|
|
|